Halloweenske zľavy v Dormeu

Halloween je. Halloween je teraz všade naokolo. Tento pôvodom keltský sviatok, ktorý oslavoval koniec pohanského roka sa udomácnil v mnohých krajinách, aj keď v trochu pozmenenej forme. Tradičnými znakmi Halloweenu sú špeciálne vyrezané tekvice, vo vnútri ktorých je sviečka, ďalej čarodejnice, duchovia, netopiere, čierne mačky, metly, oheň, príšery, kostlivci a pod. Farby červená, žltá, oranžová a čierna.

dormeo halloweenske zľavy

Halloween neobišiel ani Dormeo a tak sme v našej kuchyni pripravili tiež niečo strašidelné! Strašideľne vysoké zľavy! Proste horror! V hlavných úlohách hrajú: náš najnovší rodinný prírastok matrac Siena. Je to trochu "tvrdší chlapík" no 15% zľava mu sadne ako uliata! Nejde nespomenúť ani nášho najviac ekologicky založeného kamaráta, matrac Aloe Vera, teraz so 16% zľavou. Treticu uzatvára matrac Memory 2+12 Fresh, to je ten, čo má takú dobrú pamäť a teraz naviac i zľavu 17%!

Strašideľné zľavy trvajú len do pondelka 4.11.2013! Bubububuuuu!

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.