Vyhlásenie podpredsedu Krajskej rady ku kandidatúre V. Maňku

Vyhlásenie podpredsedu Krajskej rady KDH v B. Bystrici P. Lačného ku kandidatúre V. Maňku na funkciu predsedu BBSK.

Vyhlásenie podpredsedu Krajskej rady KDH v B. Bystrici P. Lačného ku kandidatúre V. Maňku na funkciu predsedu BBSK.

Krajská rada KDH schválila koaličnú zmluvu so stranou SMER - SD pre voľby do orgánov VÚC Banskobystrického samosprávneho kraja konané dňa 9. novembra 2013. Jej obsahom je zhoda na programových cieľoch, podpora spoločného kandidáta na predsedu VÚC Ing. Vladimíra Maňku, ako aj vzájomná podpora všetkých kandidátov koalície na poslancov vo všetkých okresoch kraja. Táto dohoda má byť výzvou pre spoluprácu pre dobro nášho kraja a jeho obyvateľov.

Pre podporu Ing. Vladimíra Maňku sme sa rozhodli z nasledovných dôvodov. Jeho štvorročné pôsobenie vo funkcii predsedu samosprávneho kraja prinieslo významnú pozitívnu zmenu vo finančnej správe kraja. Vzťahy medzi predsedom a poslancami boli na vysoko  korektnej úrovni. V rámci hodnotenia otvorenosti samospráv VUC sa Banskobystrický kraj za rok 2013 umiestnil na 1. mieste. Vladimír Maňka ako politik nie je arogantný, povýšenecký, neznižuje sa k ohováraniu, alebo ponižovaniu svojho oponenta. Naopak je vždy ochotný počúvať aj iné názory a mnohokrát ich akceptuje. Vie pomáhať, pravidelne spoluorganizuje podujatia pre sociálne odkázané deti. Nezabudne prejaviť podporu a spoluúčasť kolegovi poslancovi v ťažkých dňoch choroby.

Sme preto prekvapení, že jeho politickí oponenti v predvolebnej kampani neváhajú používať také spôsoby politického boja, ktoré siahajú na to najpodstatnejšie - ľudskú dôstojnosť.

Vyzývame členov a sympatizantov KDH v Banskobystrickom kraji, vyzývame všetkých tých, ktorým vadí v politike arogancia, povýšeneckosť, ohováranie a ponižovanie, aby 9. novembra 2013 volili nášho spoločného kandidáta na funkciu predsedu BBSK Ing. Vladimíra Maňku.

Ing. Peter Lačný

podpredseda Krajskej rady KDH

poverený vykonávaním právomocí krajského predsedu.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.