Najvýhodnejšie si požičiate peniaze doma na gauči

V dnešnej dobe ľudia častokrát siahajú po pôžičke. Dôvody sú rôznorodé, no väčšinou potrebujú chýbajúce peniaze rýchlo.

V dnešnej dobe ľudia častokrát siahajú po pôžičke. Dôvody sú rôznorodé, no väčšinou potrebujú chýbajúce peniaze rýchlo. Preto vždy dúfajú, že im banka vyjde v ústrety v najkratšom čase. Proces získania pôžičky sa dá výrazne urýchliť. Nemusíte chodiť do banky osobne, stačí vám internet. Na webových stránkach nájdete ponuky bánk aj platobné podmienky a ľahko si všetko spočítate. Mali by ste si však dať pozor, aby sa pri podpise zmluvy dodatočne neobjavili poplatky a nové podmienky, ktoré skvelú ponuku obrátia na zlý žart.

Pri výbere pôžičky je preto dôležité si vždy starostlivo prečítať všetky podmienky, za ktorých vám banka peniaze poskytne, aké poplatky sa s ňou spájajú a aká vysoká je ročná percentuálna miera nákladov (RPMN). Ak pôžičku potrebujete rýchlo, bez čakania v radoch a bez vyplňovania dlhých zmlúv, môžete to skúsiť v direct banke ZUNO.

V nej sa podmienky nemenia počas celej doby splácania. Okrem úrokovej sadzby začínajúcej na 6,9 % vám banka garantuje, že po schválení žiadosti o pôžičku do výšky 20 000 eur dostanete najlepšiu ponuku na trhu.

A v prípade, ak vám predsa len iná banka ponúkne lepšie podmienky? ZUNO vám dá ešte výhodnejšiu ponuku. Pokiaľ sa tak nestane, dostanete bolestné 50 eur. V prípade, že má klient pôžičku od ZUNO schválenú a iná inštitúcia mu ponúkne úver s nižšou úrokovou sadzbou, jediné čo klient potrebuje urobiť, je poslať túto zmluvu spolu so svojím klientskym číslom do ZUNO, kde mu pôžičku prepočítajú.

Všetko pritom môžete vybaviť rýchlo a online - priamo z vášho gauča len niekoľkými kliknutiami. Ak už pôžičku máte v inej banke, ale chceli by ste túto ponuku využiť, nič nie je stratené. Rovnaké podmienky totiž platia aj pre refinancovanie. Pokiaľ vám ho banka schváli, garantuje vám najlepšiu ponuku. Touto pôžičkou je možné refinancovať účelové alebo bezúčelové úvery, kreditné karty a povolené prečerpanie. Refinancovať takto môžete až 10 úverov naraz.

Najlacnejšia ponuka sa týka úverov nad 2 000 eur. Chcete sa dozvedieť viac? Kliknite sem.

Chcete vedieť, aké ďalšie ponuky pre vás pripravujeme, alebo sa chcete na niečo opýtať? Dajte nám like na Facebooku a už vám neujde žiadna novinka.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.