O titul Najlepšie služby bojuje vyše 500 prevádzok!

Hlasujte do konca roka a vyhrajte super ceny. Stačí ísť na www.najlepsiesluzby.sk.

Hlasujte do konca roka a vyhrajte super ceny. Stačí ísť na www.najlepsiesluzby.sk.

Pátranie po najlepších službách sa na Slovensku rozbehlo nad očakávania. Za pár mesiacov pribudlo na portáli www.najlepsiesluzby.sk vyše 500 rôznych prevádzok. Nájdete medzi nimi vašu obľúbenú kaviareň, šikovnú kaderníčku, zručného remeselníka alebo spoľahlivý autoservis? Zapojte sa do hlasovania čo najskôr, rozhodnite o víťazovi a získajte skvelé ceny!

Hviezdna gratulácia a príjemná pochvala

Na jeseň vyniklo bratislavské Vitalcentrum. Ocenenie Najlepšia služba mesiaca v kategórii Krása a wellness odovzdal zástupcom prevádzky osobne Tomáš Maštalír. Výkonná riaditeľka Vitalcentra MUDr. Emília Luknárová sa z hviezdnej gratulácie a ocenenia potešila: „Veľké „ĎAKUJEM“ všetkým, ktorí aj hlasovaním ocenili kvalitu našich služieb. Ceníme si, že O2 aj takýmto spôsobom motivuje a zviditeľňuje malých podnikateľov.“ Manažér prevádzky Filip Luknár k tomu dodal: „Dostali sme možnosť získať okamžitú spätnú väzbu na kvalitu služieb. Je veľmi príjemné byť pochválený ľuďmi, pre ktorých to robíme.“

Dvojnásobná šanca na výhru

Každý hodnotiteľ má šancu vyhrať od O2 raz mesačne smartfón a najlepšie hodnotená prevádzka zase volania pre všetkých svojich zamestnancov na 3 mesiace zadarmo. Prevádzka, ktorá získa najlepšie hodnotenie na konci roka získa volania s O2 na jeden rok pre všetkých zamestnancov zadarmo.

Finále sa blíži

Hodnotenie na internetovej stránke www.najlepsiesluzby.sk bude možné ešte do konca roka. „Najlepšie služby s nami hľadajú už skoro dve tisícky ľudí. Finále sa síce blíži, ale stále je dosť času na hlasovanie za obľúbené miesta alebo dokonca aj pridať nové prevádzky. Najlepšie služby si predsa zaslúžia, aby o nich bolo poriadne počuť,“  uzavrela hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

www.najlepsiesluzby.sk

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme

Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch

Ako hodnotí profesionálka hotely, služby a aktivity v dovolenkovom raji?

Sieť prevádzok STOP SHOP obchodov má už 80 pobočiek

Spoločnosť IMMOFINANZ rozširuje svoju značku STOP SHOP pre retailové parky, kúpila osem parkov v Slovinsku, Srbsku a Chorvátsku.

Rozdiel medzi Dič a Ič dph

Dnes sa pozrieme na rozdiel medzi DIČ A IČ DPH.