Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Pre obrovský záujem pridá Lucie Bílá ďalší koncert v Brezne

Repertoár týchto koncertov je prispôsobený práve adventnému obdobiu a zaznejú na nich najmä piesne z multiplatinového vianočného albumu BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé.

Speváčka Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje predvianočný čas tradičnými koncertmi, z ktorých dýcha láska, kĺud a kúzelná atmosféra blížiaceho sa Štedrého dňa. Tento rok sa vydala na svoje predvianočné turné, počas ktorého navštívi niekoľko miest naprieč celou Českou a Slovenskou republikou. V Brezne sa ale uskutočnia hneď dva koncerty. Pre obrovský záujem publika totiž musí speváčka pridať ešte jeden koncert v Aréne Brezno.

Uskutoční sa tiež 21. Decembra ale o 16.00 h no kapacitne bude obmedzený len na 1 000 miest.  Druhý ktorý je už vypredaný nasleduje o 19.30 h.

Turné BÍLÉ VÁNOCE,  obsahuje celkovo 19 koncertov, začína 26. novembra v Znojmě a ukončí jej koncert deň pred Štedrým dňom v Litoměřicích. Práve 21. december majú jedinečnú možnosť zažiť nezabudnuteľné Biele Vianoce všetci Stredoslováci jedine v Aréne Brezno.

Luciu Bílou doprevádzajú i tento rok kapela Petra Maláska, spevácky zbor a sviatočným slovom koncert uvedie rímskokatolícky kňaz P. Zbigniew Czendlik.

Hosťom tour BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé 2013 je spevák KAMIL STŘIHAVKA.

„Našla som si skvelého hosťa. Tento rok so mnou pôjde na celé turné naozajstní  „Ježíšek“, vlastne Ježiško muzikálový. Jeho Jesus Christ Superstar je pre mňa niečím nezabudnuteľným. Teším sa na neho a som presvedčená, že mojou voľbou budú nadšení i naši diváci,“ A pozor! Iba pre návštevníkov v Brezne vystúpi ako špeciálny hosť aj pop operné trio La Gioia.  hovorí Lucie Bílá

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.