Pre obrovský záujem pridá Lucie Bílá ďalší koncert v Brezne

Repertoár týchto koncertov je prispôsobený práve adventnému obdobiu a zaznejú na nich najmä piesne z multiplatinového vianočného albumu BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé.

Speváčka Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje predvianočný čas tradičnými koncertmi, z ktorých dýcha láska, kĺud a kúzelná atmosféra blížiaceho sa Štedrého dňa. Tento rok sa vydala na svoje predvianočné turné, počas ktorého navštívi niekoľko miest naprieč celou Českou a Slovenskou republikou. V Brezne sa ale uskutočnia hneď dva koncerty. Pre obrovský záujem publika totiž musí speváčka pridať ešte jeden koncert v Aréne Brezno.

Uskutoční sa tiež 21. Decembra ale o 16.00 h no kapacitne bude obmedzený len na 1 000 miest.  Druhý ktorý je už vypredaný nasleduje o 19.30 h.

Turné BÍLÉ VÁNOCE,  obsahuje celkovo 19 koncertov, začína 26. novembra v Znojmě a ukončí jej koncert deň pred Štedrým dňom v Litoměřicích. Práve 21. december majú jedinečnú možnosť zažiť nezabudnuteľné Biele Vianoce všetci Stredoslováci jedine v Aréne Brezno.

Luciu Bílou doprevádzajú i tento rok kapela Petra Maláska, spevácky zbor a sviatočným slovom koncert uvedie rímskokatolícky kňaz P. Zbigniew Czendlik.

Hosťom tour BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé 2013 je spevák KAMIL STŘIHAVKA.

„Našla som si skvelého hosťa. Tento rok so mnou pôjde na celé turné naozajstní  „Ježíšek“, vlastne Ježiško muzikálový. Jeho Jesus Christ Superstar je pre mňa niečím nezabudnuteľným. Teším sa na neho a som presvedčená, že mojou voľbou budú nadšení i naši diváci,“ A pozor! Iba pre návštevníkov v Brezne vystúpi ako špeciálny hosť aj pop operné trio La Gioia.  hovorí Lucie Bílá

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.