Alcovisor Satellite – moderný alkohol tester s mnohými funkciami

Hľadáte spoľahlivý alkohol tester pre seba alebo ako darček? Má byť kvalitný a moderný? Odpoveď je Alcovisor Satellite.

Hľadáte spoľahlivý alkohol tester pre seba alebo ako darček? Má byť kvalitný a moderný? Odpoveď je Alcovisor Satellite.

Tento prístroj je na trhu jedinečný. Spája v sebe viaceré výhody a je použiteľný na rôzne účely. Nabijete s ním telefón, tablet alebo fotoaparát. Môžete ho použiť ako baterku. Navyše výborne vyzerá a jednoducho sa ovláda. A patrí k tým najspoľahlivejším alkohol testerom, aké môžete v tejto cenovej hladine nájsť.

Alkohol tester Alcovisor Satellite obsahuje nabíjateľnú batériu s kapacitou až 2600 mAh. Vďaka tomu ho môžete používať na veľký počet meraní bez potreby nabíjania. A zároveň s ním môžete dobiť ostatné elektronické zariadenia. Už nikdy Vás tak na chate neprekvapí vybitý telefón!

Srdcom alkohol testera Alcovisor Satellite je elektrochemický senzor. Použitá technológia zabezpečuje vysokú presnosť a spoľahlivosť. Tento senzor sa navyše používaním nedegraduje, preto je prakticky nezničiteľný. Prístroj je vybavený pamäťou, vďaka ktorej si môžete prezrieť výsledky desiatich posledných meraní. Použitý softvér Vám umožní meniť jednotky, v ktorých sa výsledky zobrazujú. Podsvietený digitálny displej umožňuje zobrazenie s presnosťou až na tri desatinné miesta.

Kvalita vyhotovenia prístroja Vás určite príjemne prekvapí. Vďaka oblému dizajnu je alkohol tester Alcovisor Satellite jednoducho ovládateľný a takpovediac „sadne do ruky“. Prostredníctvom dvoch tlačidiel spustíte meranie, zobrazíte výsledky v pamäti a ovládate všetky prídavné funkcie vrátane baterky a nabíjania ďalších zariadení.

Alkohol tester Alcovisor Satellite predstavuje vďaka viacerým funkciám a použitému senzoru špičku medzi prístrojmi vo svojej kategórii. Cenou je pritom porovnateľný s jednoúčelovými prístrojmi s horšími parametrami. Je ideálnou voľbou pre menšie firmy, alebo pre tých, ktorí využívajú viacero elektronických prístrojov naraz. Teraz ho nájdete v zvýhodnenej cene na stránke http://www.tester.sk.

logotesterdotextu-r431_res.jpg

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.