Alcovisor Satellite – moderný alkohol tester s mnohými funkciami

Hľadáte spoľahlivý alkohol tester pre seba alebo ako darček? Má byť kvalitný a moderný? Odpoveď je Alcovisor Satellite.

Hľadáte spoľahlivý alkohol tester pre seba alebo ako darček? Má byť kvalitný a moderný? Odpoveď je Alcovisor Satellite.

Tento prístroj je na trhu jedinečný. Spája v sebe viaceré výhody a je použiteľný na rôzne účely. Nabijete s ním telefón, tablet alebo fotoaparát. Môžete ho použiť ako baterku. Navyše výborne vyzerá a jednoducho sa ovláda. A patrí k tým najspoľahlivejším alkohol testerom, aké môžete v tejto cenovej hladine nájsť.

Alkohol tester Alcovisor Satellite obsahuje nabíjateľnú batériu s kapacitou až 2600 mAh. Vďaka tomu ho môžete používať na veľký počet meraní bez potreby nabíjania. A zároveň s ním môžete dobiť ostatné elektronické zariadenia. Už nikdy Vás tak na chate neprekvapí vybitý telefón!

Srdcom alkohol testera Alcovisor Satellite je elektrochemický senzor. Použitá technológia zabezpečuje vysokú presnosť a spoľahlivosť. Tento senzor sa navyše používaním nedegraduje, preto je prakticky nezničiteľný. Prístroj je vybavený pamäťou, vďaka ktorej si môžete prezrieť výsledky desiatich posledných meraní. Použitý softvér Vám umožní meniť jednotky, v ktorých sa výsledky zobrazujú. Podsvietený digitálny displej umožňuje zobrazenie s presnosťou až na tri desatinné miesta.

Kvalita vyhotovenia prístroja Vás určite príjemne prekvapí. Vďaka oblému dizajnu je alkohol tester Alcovisor Satellite jednoducho ovládateľný a takpovediac „sadne do ruky“. Prostredníctvom dvoch tlačidiel spustíte meranie, zobrazíte výsledky v pamäti a ovládate všetky prídavné funkcie vrátane baterky a nabíjania ďalších zariadení.

Alkohol tester Alcovisor Satellite predstavuje vďaka viacerým funkciám a použitému senzoru špičku medzi prístrojmi vo svojej kategórii. Cenou je pritom porovnateľný s jednoúčelovými prístrojmi s horšími parametrami. Je ideálnou voľbou pre menšie firmy, alebo pre tých, ktorí využívajú viacero elektronických prístrojov naraz. Teraz ho nájdete v zvýhodnenej cene na stránke http://www.tester.sk.

logotesterdotextu-r431_res.jpg

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“