Z. Porubjaková a M. Kubovčík: Herci chcú vytvoriť rekord

Pridajte sa k nim a vytvorte spolu najväčší vianočný stromček.

Už len niekoľko dní nás delí od Vianoc. Obdobia, kedy si oveľa viac uvedomujeme dôležitosť rodinných vzťahov či túžbu byť so svojim najbližšími a zdieľať spolu nádherné chvíle lásky a štedrosti.

Ešte pred tým, ako sa naplno oddáte tohtoročným sviatkom v súkromí, príďte spolu so svojimi rodinami a s Orangeom vytvoriť niečo výnimočné.

Spoločnosť Orange Slovensko, v spolupráci so Slovenskými rekordami a pod záštitou mesta Banská Bystrica vás v pondelok 16. decembra od 16.30 h pozývajú na Námestie SNP v Banskej Bystrici, kde vyrastie aj s vašou pomocou najväčší vianočný stromček vytvorený z ľudí.

Či už ste Bystričania alebo v tomto čase plánujete návštevu mesta pod Urpínom, príďte spolu s vašimi blízkymi podporiť rekord, ktorý na Slovensku nemá obdobu. Nezabudnite si so sebou zobrať mobilné telefóny, ktorými napokon rozžiarime najväčší vianočný stromček na Slovensku.

Ambasádormi projektu je štvorica hercov Ľubo Kostelný, Zuzana Šebová, Michal Kubovčík a Zuzana Porubjaková, ktorí sú okrem iného známi aj ako veselá rodinka Štedrých či Zložilovcov. Pokus o slovenský rekord prídu osobne podporiť aj dvaja z nich. Zuzana Porubjaková a Michal Kubovčík sa už tešia, ako sa spolu s vami zapoja do vytvorenia obrieho vianočného stromčeka. Orange spája rodiny a prináša jedinečné zážitky, ktoré najlepšie chutia, keď ich prežívame spolu s našimi najbližšími.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.