Adyho Hajdu pozná každý. Ale kto je pani Irena?

Známy herec si na predstavenie novej hry Kométa pozval pani Irenu. Kto je to, zaujímalo mnohých návštevníkov divadla Astorka.

Pani Irena Prokeinová žije v rodinnom dome v obci Brehy. Dosť ďaleko od hlavného mesta. Čo má teda s Adym spoločné? Obaja doma kúria, ohrievajú vodu a varia na Modrom plyne . Ady Hajdu sa stal prvým zákazníkom spoločnosti RWE Gas Slovensko, pani Prokeinová stotisícim. A práve tieto čísla boli dôvodom ich stretnutia.

Modrý plyn rozdával odmeny

Spoločnosť RWE Gas Slovensko dodáva Modrý plyn do slovenských domácností už viac ako dva roky. Keď sa blížila k podpisu zmluvy so stotisícim zákazníkom, rozhodla sa odmeniť jedného šťastlivca. Ročnú dodávku Modrého plynu v hodnote 1.054 eur tak získala pani Irena. „Pre zmenu dodávateľa som sa rozhodla, pretože ponúkaná zľava bola pre mňa zaujímavá,“ vysvetľuje I. Prokeinová. „A nakoniec to mám na celý rok zadarmo,“ teší sa. Radostí je viac. Vďaka výhodnému Modrému plynu čaká na ňu výrazná úspora aj počas ďalších rokov.

K odmene aj milé prekvapenie

RWE Gas Slovensko pripravila pre pani Irenu ďalšie prekvapenie. Ako sme už spomenuli, stretla sa s tvárou Modrého plynu, s hercom Adym Hajdu a navštívila divadlo Astorka. Bol to pre ňu nezabudnuteľný zážitok. „Ešte nikdy som nič nevyhrala a ešte nikdy som nebola v Bratislave. Stále tomu nemôžem uveriť,“ priznáva šťastná zákazníčka.

0045igp2247tif-dotextu-r610_res.jpg

Šťastná výherkyňa, pani Irena.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.