Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Adyho Hajdu pozná každý. Ale kto je pani Irena?

Známy herec si na predstavenie novej hry Kométa pozval pani Irenu. Kto je to, zaujímalo mnohých návštevníkov divadla Astorka.

Pani Irena Prokeinová žije v rodinnom dome v obci Brehy. Dosť ďaleko od hlavného mesta. Čo má teda s Adym spoločné? Obaja doma kúria, ohrievajú vodu a varia na Modrom plyne . Ady Hajdu sa stal prvým zákazníkom spoločnosti RWE Gas Slovensko, pani Prokeinová stotisícim. A práve tieto čísla boli dôvodom ich stretnutia.

Modrý plyn rozdával odmeny

Spoločnosť RWE Gas Slovensko dodáva Modrý plyn do slovenských domácností už viac ako dva roky. Keď sa blížila k podpisu zmluvy so stotisícim zákazníkom, rozhodla sa odmeniť jedného šťastlivca. Ročnú dodávku Modrého plynu v hodnote 1.054 eur tak získala pani Irena. „Pre zmenu dodávateľa som sa rozhodla, pretože ponúkaná zľava bola pre mňa zaujímavá,“ vysvetľuje I. Prokeinová. „A nakoniec to mám na celý rok zadarmo,“ teší sa. Radostí je viac. Vďaka výhodnému Modrému plynu čaká na ňu výrazná úspora aj počas ďalších rokov.

K odmene aj milé prekvapenie

RWE Gas Slovensko pripravila pre pani Irenu ďalšie prekvapenie. Ako sme už spomenuli, stretla sa s tvárou Modrého plynu, s hercom Adym Hajdu a navštívila divadlo Astorka. Bol to pre ňu nezabudnuteľný zážitok. „Ešte nikdy som nič nevyhrala a ešte nikdy som nebola v Bratislave. Stále tomu nemôžem uveriť,“ priznáva šťastná zákazníčka.

0045igp2247tif-dotextu-r610_res.jpg

Šťastná výherkyňa, pani Irena.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku