Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Povianočné výpredaje s bezplatným parkovaním v Auparku

Veľký povianočný výpredaj je tu! V bratislavskom Auparku okrem zaujímavých zliav dostanete aj bezplatné 5-hodinové parkovanie!

Veľký povianočný výpredaj je tu! V bratislavskom Auparku okrem zaujímavých zliav dostanete aj bezplatné 5-hodinové parkovanie!

Mínus zopár percent

Zľavy ponúkajú takmer všetky obchody v bratislavskom Auparku. Centrum v tomto roku pritiahlo hneď niekoľko značiek, takže výber je ešte bohatší. Nové obchody pribudli značkám Reserved, Peak Performance, Aeronautika, Guess alebo Calvin Klein. Okrem toho Aupark ponúka tradične bohatý výber bižutérie, šperkov, športového oblečenia a potrieb či módy. A všetko s príjemnými zľavami.

Darčeky aj po Vianociach

Návštevníkov Auparku iste poteší predĺžená možnosť bezplatného parkovania. „Vieme, že vianočné výpredaje sú veľkým lákadlom a naši návštevníci si skutočne majú z čoho vyberať. Rovnako ako v predvianočnom období im preto ponúkame päť hodín parkovania zadarmo,“ hovorí Rudolf Kuciak, center manažér Aupark Bratislava. Bezplatné päťhodinové parkovanie platí do konca roka počas pracovných dní od 10.00 do 18.00 hod. Cez víkend a večer po 18.00 hod. je parkovanie automaticky bezplatné.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.