Povianočné výpredaje s bezplatným parkovaním v Auparku

Veľký povianočný výpredaj je tu! V bratislavskom Auparku okrem zaujímavých zliav dostanete aj bezplatné 5-hodinové parkovanie!

Veľký povianočný výpredaj je tu! V bratislavskom Auparku okrem zaujímavých zliav dostanete aj bezplatné 5-hodinové parkovanie!

Mínus zopár percent

Zľavy ponúkajú takmer všetky obchody v bratislavskom Auparku. Centrum v tomto roku pritiahlo hneď niekoľko značiek, takže výber je ešte bohatší. Nové obchody pribudli značkám Reserved, Peak Performance, Aeronautika, Guess alebo Calvin Klein. Okrem toho Aupark ponúka tradične bohatý výber bižutérie, šperkov, športového oblečenia a potrieb či módy. A všetko s príjemnými zľavami.

Darčeky aj po Vianociach

Návštevníkov Auparku iste poteší predĺžená možnosť bezplatného parkovania. „Vieme, že vianočné výpredaje sú veľkým lákadlom a naši návštevníci si skutočne majú z čoho vyberať. Rovnako ako v predvianočnom období im preto ponúkame päť hodín parkovania zadarmo,“ hovorí Rudolf Kuciak, center manažér Aupark Bratislava. Bezplatné päťhodinové parkovanie platí do konca roka počas pracovných dní od 10.00 do 18.00 hod. Cez víkend a večer po 18.00 hod. je parkovanie automaticky bezplatné.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.