Zjednodušené účtovanie nielen pre mikro účtovné jednotky

Či spĺňate alebo nespĺňate parametre mikro účtovnej jednotky, máte aj ďalšiu možnosť ako si zjednodušiť spracovanie účtovníctva.

Od roku 2014 definuje zákon o účtovníctve tzv. mikro účtovné jednotky. Mikro účtovná jednotka je firma, ktorá spĺňa aspoň dve z nasledujúcich kritérií:

• vlastní majetok v sume nepresahujúcej 350.000,- €
  • čistý obrat nepresahuje 700.000,- €
  • má do 10 zamestnancov

Pre mikro účtovné jednotky platia od roku 2014 zjednodušené pravidlá pre vedenie účtovníctva v oblasti oceňovania, inventarizácie aj účtovnej závierky.

Používajte online ekonomický softvér Humanet.

Humanet vás zbaví otravného sťahovania a inštalovania aktualizácií, ktoré poznáte z klasického ekonomického softvéru inštalovaného vo svojom počítači. Pre používanie online ekonomického softvéru Humanet nemusíte nikdy nič inštalovať ani aktualizovať. Môžete ho používať na počítači s Windows, na Macu aj Linuxe, na tablete aj smartfóne.

Keď sa vám počítač pokazí alebo vám ho ukradnú, o svoje dáta neprídete. Tie sú uložené v profesionálne zabezpečenom dátovom centre a manipulácia s nimi je rovnako bezpečná ako správa vašich peňazí a investícií v internetovom bankovníctve. Kedykoľvek si svoje dáta môžete uložiť aj priamo k sebe do svojho počítača.

Humanet je najpoužívanejší online ekonomický softvér na Slovensku. Poskytuje komplexné funkcie pre spracovanie jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva, personalistiky a miezd.

Humanet je obľúbený medzi účtovníčkami, účtovnými firmami a kanceláriami, pretože umožňuje zdieľanie dát medzi podnikateľom a účtovníčkou. Podnikateľ v Humanete vystaví faktúru a účtovníčka ju hneď vidí a môže skontrolovať alebo upraviť jej zaúčtovanie. Všetko funguje automaticky bez akýchkoľvek nastavení, exportov a importov.

Humanet je obľúbený medzi podnikateľmi. Tí si sami vystavujú faktúry a už sa nemusia starať o ich odosielanie účtovníčke. Podnikateľ má každý deň prehľad o stave svojich financií, záväzkov a pohľadávok. Už nemusí chodiť za účtovníčkou, aby čokoľvek z účtovníctva zistil.

Za Humanet vopred neplatíte nič, žiadne licenčné, registračné, či ročné poplatky. Humanet môžete začať používať okamžite a zdarma. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na http://www.humanet.sk

Pridajte sa k tisíckam spokojných používateľov, ktorí už vyskúšali výhody najpoužívanejšieho online ekonomického softvéru.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.