Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Štúdio štíhlej línie REDUKCIA z Vás spraví nového človeka

Chcete byť krásne, štíhle a zdravé? Potrebujete spevniť svaly a vyformovať postavu? Chcete zlepšiť svoj metabolizmus a vyhnúť sa jojo efektu? V štúdiu štíhlej línie REDUKCIA nájdete podporu.

RIMAVSKÁ SOBOTA. Štúdio štíhlej línie REDUKCIA oslavuje tretie výročie svojho založenia. Majiteľka Angelika Lauro od roku 2010 úspešne radí svojim klientom ohľadne krásy a zdravia, zostavuje cvičebný plán správnou kombináciou potravín upravuje spomalený metabolizmus a ponúka tiež skrášľovacie procedúry. V ponuke je ošetrenie tváre kyselinou hyalurónovou, omladenie pleti kolagénom, ultrazvuk a rádiofrekvencia, neinvazívna mezoterapia aj liečba akné a celulitídy.

Regeneračno-rekondičný program zameraný na starostlivosť o postavu a dosiahnutie a udržanie štíhlej línie, pôvodom zo Švajčiarska, sa uplatňuje v štúdiu REDUKCIA. Metóda je v praxi už viac ako 40 rokov, pričom cviky sú vyvinuté v spolupráci s lekármi a kombinujú kalanetiku, pilates a rehabilitačné liečebné cvičenia.

„Našimi klientmi sú ženy aj muži, ktorí síce ovládajú zásady zdravej výživy, ale u nás ich naučíme, ako v praxi dodržiavať všetky pravidlá tak, aby si udržali postavu, po akej túžia. Nezdravé stravovanie, nesprávne poradie konzumovaných potravín, nedostatok vlákniny v strave, nedostatok pohybu, ale aj zdravotné problémy spôsobujú spomalenie metabolizmu a nadváhu. V štúdiu zostavíme každému klientovi cvičebný plán na mieru v závislosti od postavy a zdravotného stavu. Tiež zostavíme jedálny lístok podľa glykemického indexu potravín. U našich klientov sledujeme redukciu váhy, krvný tlak pred aj po cvičení, zaujíma nás tiež, aké lieky človek užíva a ako sa stravuje. Pri dodržaní všetkých zásad, ktoré spočívajú v úprave stravy a cvičení, garantujeme úbytok 4-6 kilogramov za 8-9 týždňov bez dostavenia sa jojo efektu a hladovania,“ hovorí Angelika Lauro.

Srdcom celého salónu je ozónová kabína. Metóda využíva regeneračný účinok ozónu vo forme kyslíkovo-ozónového vzdušného kúpeľa. Pobyt v nej odbúrava z človeka stres, posilňuje imunitný systém a pripraví telo na cvičenie.

Ďalším krokom sú samostatné cvičenia na mechanoterapeutických lôžkach. Najčastejšími klientkami sú ženy od 20 do 35 rokov a ženy po menopauze. Cvičenie prebieha vo vyhrievaných lôžkach pod odborným dohľadom a zabezpečí nielen úbytok váhy, ale  tiež spevňuje svalstvo, formuje postavu a zlepšuje kondíciu.

Poznáte technológiu IPL, ktorú vám tiež štúdio ponúka?

Pri technológii intenzívneho pulzného svetla (IPL) sa na chĺpky aplikujú jemné svetelné výboje. Svetlo je absorbované melanínom v chĺpku, ktorý ho privedie až ku korienku. Svetelná energia spôsobí, že chĺpok prejde do fázy zastaveného rastu. Po čase chĺpok vypadne a jeho opätovný rast sa spomalí. Pre dosiahnutie trvalého odstránenia chĺpkov sú potrebné opakovania, ktorých počet závisí od farby a hrúbky chĺpku a farby pokožky. Epilácia týmto spôsobom je možná na takmer všetkých partiách tela s výnimkou okolia štítnej žľazy. Vzhľadom na to, že po procedúre je zakázané opaľovanie na slnku aj v soláriu, ideálnym časom na jej zahájenie sú zimné mesiace.

V  štúdiu REDUKCIA sú všetky procedúry za bezkonkurenčné ceny. Využite naše akcie a obdarujte svojich blízkych aj priateľov darčekovými kupónmi určenými pre všetky vekové aj váhové kategórie.

REDUKCIA s. r. o. - štúdio štíhlej línie

M. Tompu 611/3

Rimavská Sobota

e-mail: info@redukcia.eu

www.redukcia.eu

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.