Mnohým tipérom sa splní sen – v Niké budú rok tipovať zadarmo!

V súťaži k ZOH v Soči stávkovej spoločnosti Niké bude môcť každý fanúšik športového stávkovania vyhrať až rok tipovania zadarmo. Treba sa len zapojiť!

V súťaži k ZOH v Soči stávkovej spoločnosti Niké bude môcť každý fanúšik športového stávkovania vyhrať až rok tipovania zadarmo. Treba sa len zapojiť!

Súťaž prebehne počas olympiády a zúčastniť sa jej môžu všetci, ktorí stávkujú prostredníctvom internetu, ale i v pobočkách. Obe verzie súťaže sú na sebe nezávislé a majú odlišné pravidlá. Po skončení súťaže bude odmenených 17 súťažiacich z každej skupiny. Kto si teda bude chcieť zvýšiť šance na výhru, môže súťažiť na webovej stránke nike.sk ako aj vo svojej pobočke. Celkovo teda až 34 víťazov súťaže bude od Niké počas nasledujúceho roka každý deň na svoje Stávkové konto dostávať 5 eur na stávkovanie.

Zapojiť sa do hry je jednoduché, v prvom rade sa treba zaregistrovať na nike.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke Niké.

Pre súťaženie na nike.sk:

V sekcii Rok tipovania zadarmo  treba správne vyplniť a odoslať formulár pre súťaž s otázkou dňa. Stačí v ňom odpovedať na otázku, ktorá sa bude týkať olympiády v Soči a k odpovedi pripojiť číslo vášho tiketu podaného v daný deň podľa pravidiel súťaže.

Pre hru v pobočkách:

Zaobstarajte si hraciu kartu, ktorá 4.2. vyšla spolu s presnými pravidlami hry v Kurzovom liste Niké, denníku Šport a v prílohe Niké denníka Sme. Ak ju ešte nemáte, nevadí, ďalšia vyjde v Kurzovom liste 11.2. Stačí denne tipovať na ZOH, do karty ku každému dňu súťaže zapísať číslo tiketu podaného v daný deň podľa pravidiel súťaže a kompletne vyplnenú kartu zaslať do Niké.

Zapojte sa do ktorejkoľvek verzie hry a nepremeškajte jedinečnú príležitosť tipovať po celý nasledujúci rok v Niké zadarmo. Odpovedzte na súťažnú otázku už dnes!

Netradičné stávky k ZOH 2014

K hre o Rok tipovania zadarmo pre vás Niké navyše pripravila fantastickú olympijskú kurzovú ponuku. Čím viac netradičných stávok, tým väčšia zábava! A k ZOH je ich skutočne veľa. Na konkrétne disciplíny si môžete natipovať aj to, z akej krajiny bude víťaz. Nemusíte rozmýšľať napríklad nad tým, kto z nórskych biatlonistov vyhrá, keď viete, že to bude niekto z nich ;)

Alebo hokej. Strelí náš prvý gól na ZOH hráč, ktorý drží hokejku naľavo (kurz 1,1) alebo napravo (kurz 5,00)? Skončí počas olympiády v Soči na lavičke slovenskej reprezentácie tréner Vladimír Vůjtek? Nič nie je nemožné, bookmakeri  ocenili takýto vývoj kurzom 50. Na hokejové finále bude stávka na to, kto bude odovzdávať zlaté medaily. Do úvahy prichádzajú mená ako Fetisov, Tichonov, Makarov, Larionov a možno si túto vysoko prestížnu udalosť nenechá ujsť samotný prezident Putin...

Zaujímavé je aj tipovanie na umiestnenie svetoznámej huslistky Vanessy Mae, ktorá bude reprezentovať Thajsko v alpskom lyžovaní, alebo tip na konečnú pozíciu jamajského dvojbobu.

Plejáda zaujímavých stávok sa bude priebežne dopĺňať, preto sledujte kurzovú ponuku Niké – každý deň v nej nájdete niečo nové!

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!