Hour potvrdil svoje členstvo v združení EuroCloud Slovakia

Spoločnosť HOUR patrí medzi stálice v segmente softvérových riešení riadenia ľudských zdrojov a personalistiky. Spoločnosť HOUR je od 14. januára 2014 členom združenia EuroCloud Slovakia.

Spoločnosť HOUR patrí medzi stálice v segmente softvérových riešení riadenia ľudských zdrojov a personalistiky. Jedným z prvých krokov, ktoré podnikla v novom roku, bolo odštartovanie spolupráce s medzinárodnou organizáciou, ktorá zastrešuje komplexnú škálu aktivít súvisiacich s technológiou Cloud Computing. Spoločnosť HOUR je od 14. januára 2014  členom združenia EuroCloud Slovakia.

EuroCloud je Európske združenie, ktoré má za úlohu šíriť informácie a „osvetu“ v otázkach  cloudových riešení a sprístupniť túto perspektívnu a inovatívnu technológiu odbornej aj laickej verejnosti. Navrhuje procesy a štandardy pre efektívne použitie cloudových služieb a smeruje k vybudovaniu fungujúcej siete medzi ich poskytovateľmi a príjemcami.

„V problematike využitia cloudových riešení pre sprostredkovanie našich služieb nie sme žiadni nováčikovia,“ konštatuje výkonný riaditeľ spoločnosti HOUR, Ing. Branislav Horeháj. „Naša spoločnosť priniesla ako prvá na slovenský trh komplexné riešenie pre riadenie ľudských zdrojov, personalistiku, mzdy a jednoduché aj podvojného účtovníctvo postavené na využívaní cloud computing. Táto služba predstavuje aj dnes jedno z najkomplexnejších online riešení na našom trhu, verejnosť ju pozná pod názvom HUMANET,“ dodáva Horeháj.

„Členstvo v združení EuroCloud Slovakia bude bez pochýb prínosné ako pre širokú odbornú aj laickú verejnosť, tak aj pre našu spoločnosť. Naši odborníci vedia plnohodnotne prispieť k naplneniu cieľov, ktoré prezentuje združenie EuroCloud, či už formou prezentácií alebo účasti na plánovaných workshopoch. Inovácie v oblasti IT mali a budú mať u nás dvere vždy otvorené,“ uzavrel tému Ing. Rastislav Wölcz, ktorý v spoločnosti HOUR riadi sekciu stratégie a rozvoja.

HOUR, spol. s r. o. je softvérová spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1993. Je autorom niekoľkých produktov a služieb zameraných na problematiku spracovania miezd, riadenia ľudských zdrojov a účtovníctva. Informačné systémy HUMAN a Humanet sú vyvíjané a zdokonaľované na základe dlhoročných skúseností stabilného tímu programátorov a projektových manažérov. Neoddeliteľnou súčasťou činnosti spoločnosti je outsourcing personálnej a mzdovej agendy, ktorý tvorí bázu strategickej podpory a predstavuje efektívnu možnosť úspory financií pre malých a stredných podnikateľov, ale aj veľké korporácie. V súčasnosti má spoločnosť 45 zamestnancov, ktorí sú garanciou kvality poskytovaných služieb a profesionálneho prístupu k  aktuálnym aj potenciálnym klientom. Pre HOUR, spol. s r. o. je charakteristický individuálny prístup k zákazníkom a služby prispôsobené na mieru podľa reálneho dopytu a požiadaviek klientov.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.