Podnikatelia a živnostníci ušetria stovky eur

Najpredávanejší ekonomický a stavebný softvér od spoločnosti KROS je po dvoch rokoch opäť v akcii s 50 % zľavou. Firmy a živnostníci získajú najpredávanejšie slovenské programy maximálne výhodne.

Najpredávanejší ekonomický a stavebný softvér od spoločnosti KROS je po dvoch rokoch opäť v akcii s 50 % zľavou. Firmy a živnostníci získajú najpredávanejšie slovenské programy maximálne výhodne.

krosfototssmetext-r452_res.jpg

Ekonomické a stavebné programy KROS sú vhodným riešením pre všetkých, ktorí od softvéru vyžadujú jednoduché používanie, vždy včas zapracované legislatívne zmeny, a spoľahlivý prístup k svojim citlivým údajom priamo v počítači. Pre záujemcov o nový softvér je opäť po dvoch rokoch pripravená mimoriadna akcia, v rámci ktorej môžu do 2. 3. 2014 získať všetky programy KROS so zľavou 50 %!

Ekonomické programy obsahujú aktuálnu legislatívu pre rok 2014, vrátane kontrolného výkazu DPH, ktorý je pre mnohých strašiakom. Kontrolný výkaz DPH je možné v programoch KROS spracovať a pohodlne odoslať. Daňové priznania za rok 2013 budú do programov zapracované v najbližších dňoch, takže ich budú firmy môcť podať v predstihu.

K novému účtovnému alebo mzdovému softvéru získa zákazník zadarmo Balík podpory až do 31. 3. 2015. To znamená, že si bude môcť až 13 mesiacov bezplatne sťahovať aktualizácie programu alebo využívať telefonické poradenstvo k programu. Toto neponúka žiadny konkurenčný dodávateľ softvéru. „Noví zákazníci tak bez starostí zvládnu aj všetky legislatívne zmeny na začiatku roka 2015. Stačí, ak si stiahnu novú verziu programu, kde budú všetky zmeny načas zapracované.“ uviedol Jiří Galdia, vedúci marketingového oddelenia.

Pri kúpe stavebných a znaleckých programov získa zákazník Balík podpory do konca roka 2014.

Pre záujemcov sú pripravené aj bezplatné predvedenia programov na pobočkách KROS. Zákazníci môžu využiť aj bezplatné individuálne konzultácie priamo na počítači.

Programy KROS neboli nikdy lacnejšie. Získať ich práve teraz sa oplatí. Viac informácií o akcii nájdete na stránke www.kros.sk/akcia.

KROS a. s. je popredný slovenský dodávateľ softvérových riešení pre firmy a živnostníkov. Spoločnosť KROS už 18 rokov vyvíja ekonomické programy pre účtovníctvo a mzdy (programy ALFA plus, OLYMP, OMEGA), stavebný softvér (program CENKROS plus) a znalecký softvér (programy HYPO a MEMO). Programy KROS využíva už viac ako 74 000 používateľov a sú dlhodobo najpredávanejšie na Slovensku v kategórii ekonomického a stavebného softvéru. Demoverzie všetkých programov sú zadarmo na www.kros.sk.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.