Značková elektronika za nízke ceny? To je dnešný trend

Aj vy by ste sa chceli nechať rozmaznávať drahým kvalitným notebookom či počítačom za zlomok ceny? Dobrá správa. Je to možné!

Ako by ste si mohli obstarať naozaj drahú kvalitnú PC techniku za lacný peniaz? Odpoveď je skrytá v termíne refurbisher (môžete sa stretnúť aj s označením refurbished). Refurbisher je známka kvality a nie hocijaká. Tie najdrahšie kvalitné notebooky a počítače, ktoré hravo prekračujú hranice tisícov eur, dnes ako renovovaná technika za zlomok ceny.

Refurbishment proces  = renovácia

Ide o výpočtovú techniku, ktorá pochádza z veľkých firiem, bánk a iných inštitúcií, určenú často pre manažment spoločností. Zväčša ide o top produkty najsilnejších a najväčších výrobcov IT techniky. Po procese obmeny takýchto počítačov alebo notebookov, prichádza k ich komplexnej renovácii. Renovácia zahŕňa vyčistenie, výmenu klávesnice a chladiacej sústavy, upgrade pamäte a disku. Finálna fáza je komplexné otestovanie, plus opakovaná kontrola pred samotným predajom v spoločnosti Gigacomputer. Neodmysliteľnou súčasťou je aj aktualizácia operačného systému Microsoft, sám Microsoft podporuje program Refurbished.

490-r204_res.jpg

Prečo by si mal zákazník vybrať renovovaný produkt?

Prvý dôvod je kvalita. Cenotvorba produktov nie je náhodná. Všetci výrobcovia majú vysoké triedy techniky (veľmi drahé nové), ktorá vydrží roky. Tiež nízke triedy produktov (veľmi lacné nové), ktoré prežívajú sotva záručnú dobu. Renovované  notebooky a počítače  sú TOP triedy od výrobcov, to najkvalitnejšie, čo sa vyrába. Mnohé notebooky majú dokonca armádne vyhotovenie, s veľmi prísnymi kritériami kladenými na odolnosť a výdrž.

Druhým dôvodom je ekológia. Výroba nového počítača spotrebuje asi 300 kW elektrickej energie. Renovovaný produkt po upgrade parametrov drží výkonnostne krok s aktuálnymi radami produktov.  Gigacomputer podporuje myšlienku trvalej udržateľnosti výroby s ohľadom na životné prostredie.

Tretí dôvod je cena, ktorá je v porovnaní s novými podobne kvalitnými produktami zlomkom pôvodnej ceny.

Gigacomputer je firma, ktorá pôsobí na trhu s predvádzacou a renovovanou technikou od polovice 90-tych rokov a dokáže pokryť dopyt takmer celého Európskeho trhu. Je priamym partnerom spoločnosti Microsoft, Eset, Logitech a mnohých iných. Vďaka starostlivému výberu počítačov a notebookov top kvality a rôznych typov sa stala lídrom na trhu.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.