Vedecká konferencia a Deň otvorených dverí Katedry politológie

Tretí ročník vedeckej konferencie s názvom „Aktuálne otázky politiky III...

Pod záštitou rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. na Katedre politológie sa dňa 20. februára 2014   konal tretí ročník vedeckej konferencie s názvom „Aktuálne otázky politiky III“. Na konferencii v rámci  troch sekcií vystúpili  hostia, medzi ktorými bol tiež docent Oliver Andonov, PhD. z Katedry mierových štúdií MIT University Skopje a dekan Fakulty sociálnych vied UCM v Trnave PhDr. Peter Horváth, PhD.

deň otvorených dverí na katedre politológie trenčiasnkej univerzity alexandra dubčeka v trenčíne

Jednou zo sekcií vedeckej konferencie bolo Študentské politologické fórum, ktorého význam vyzdvihol vo svojom slávnostnom príhovore aj rektor  doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. V tejto sekcii svoje príspevky prezentovali študenti Katedry politológie Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, pričom sa zameriavali hlavne na aktuálne témy domácej aj svetovej politiky.

Pri príležitosti konania konferencie sa organizátori rozhodli sprístupniť priestory a vystúpenia účastníkov širšej verejnosti. Študenti a pedagógovia Katedry návštevníkom sprostredkovali základné informácie a skúsenosti zo štúdia na Katedre a tiež predstavili diskusie a prezentácie študentov, ktoré sú bežnou súčasťou vyučovacieho procesu.

Výborná atmosféra počas celého dňa, vysoká účasť uchádzačov v rámci Dňa otvorených dverí a  spokojnosť na tvárach prítomných hostí boli dôkazom, že tretí ročník konferencie bol úspešný a to vytvára výborný základ pre uskutočnenie už v poradí 4. ročníka konferencie Aktuálne otázky politiky, ktorá je naplánovaná budúci rok.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.