Logistika s ambíciou narásť na 1,2 miliardy Eur pre región CIS

Je treba predvídať ambiciózne plány rozvoja klientov výrobnej sféry

Predvídať ambiciózne plány rozvoja klientov výrobnej sféry či potreby všetkých odvetví priemyselnej logistiky v medzinárodnom meradle a ambície narásť len na trhu krajín Spoločenstva nezávislých štátov do roku 2020 na 1,2 miliardy Eur!

Pre logistického poskytovateľa s najväčšou privátnou prepravnou sieťou v Európe a ťažiskom v hlavných industriálnych oblastiach so silným potenciálom rastu, akým je Rusko a krajiny Spoločenstva nezávislých krajín, je zrejmá jeho pripravenosť na budúce výzvy.

Schopnosť čo najefektívnejšie reagovať na požiadavky klientov výrobnej sféry či potreby všetkých odvetví priemyselnej logistiky je kľúčovou víziou spoločnosti GEFCO, ktorá už desaťročia rozvíja svoju odbornú znalosť v rôznorodých sektoroch priemyslu, napr. elektrotechnický, FMCG, farmaceutický, stavebný či automobilový, vďaka čomu sa mu darí pokryť všetky aspekty zásobovacieho reťazca a distribučnej logistiky.

GEFCO otvára brány do Ruska a krajín Spoločenstva nezávislých krajín

Stratégia dynamického medzinárodného rozvoja sa stáva realitou vďaka nedávnej integrácii GEFCO s Ruskými železnicami (RZD). Tento dôležitý míľnik otvára pre GEFCO nové horizonty a vytvára významné príležitosti rastu v Rusku a v regióne Spoločenstva nezávislých štátov.

„Naše prepravné riešenia hlavne na Rusko, Kazachstan, Bielorusko a Ukrajinu, sa výborne dopĺňajú s prepravnými kapacitami RZD a práve to nás odlišuje od konkurencie. Zákazníkom sme schopní ponúknuť komplexné logistické riešenia šité na mieru s vysokou pridanou hodnotou a zabezpečiť prepravu tovaru vrátane zbernej služby, železničnej a intermodálnej prepravy za zvýhodnených cenových podmienok. Ako člen skupiny RZD máme k dispozícii železničnú sieť, ktorá nielenže poskytuje možnosť rozvoja nových obchodných príležitostí v Rusku a okolitých krajinách, ale zároveň otvára aj dvere do Ázie. Zákazníci určite ocenia flexibilné tarify na železničnú prepravu a tiež aj poradenstvo na podporu ich rozvoja v tomto regióne,“ uviedol Tomáš Horváth, Obchodný a marketingový manažér GEFCO Slovakia.

Komplexné riešenia dodávateľského reťazca pre medzinárodných výrobcov

GEFCO Slovakia už momentálne spolupracuje s klientmi z oblasti nábytkárskeho, automobilového, farmaceutického, rýchloobrátkového tovaru a kozmetiky, stavebného  a chemického priemyslu, kde napĺňa všetky potreby zákazníkov v rámci zásobovacieho reťazca. Za zmienku stojí, že GEFCO Slovakia sa vďaka výhodnej geografickej polohe stalo významným medzinárodným hubom zbernej služby pre všetky zásielky smerujúce na Bielorusko.

Riešenia optimalizácie colných a daňových formalít šité na mieru

GEFCO má dlhodobé odborné skúsenosti vo všetkých oblastiach colného inžinierstva – riadenia colných a daňových postupov. Zabezpečuje všetky formality, napr. colné konanie, daňové výkazy, povoľovacie konanie a iné. Vhodným výberom colných režimov optimalizuje náklady (clá, dane a súvisiace poplatky), taktiež vďaka spolupráci s RZD získava priame informácie o zmenách v legislatíve.

V oblasti daňového zastúpenia GEFCO zabezpečuje všetky požiadavky spojené s daňovými priznaniami zákazníka v oblasti DPH, a to najmä v krajinách, kde zákazníci nemajú obchodné miesta a kde ich aktivity podliehajú DPH.

www.gefco.sk

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.