Nedeľa, 21. apríl , 2019

Zvažujete využitie služieb upratovacej firmy?

Skúste si zhodnotiť pre a proti s ohľadom na vaše požiadavky a potreby

Skúste si zhodnotiť pre a proti s ohľadom na vaše požiadavky a potreby.

Upratovacie  firmy vytvárajú priestor pre Vás, aby ste mali čas venovať sa rodine a pracovným povinnostiam, odbremeniť  Vás po všetkých stránkach. Využite upratovaciu službu v Bratislave, ktorá pracuje efektívne, rýchlo, s vlastnými čistiacimi prostriedkami a spoľahlivým personálom. Spoľahnite sa na spoločnosť Euclean s.r.o.

Ste v domácnosti?

Mamičky na materskej, ale aj ženy v domácnosti majú dnes k dispozícii množstvo technických pomocníkov, ktorí im uľahčujú starostlivosť o domácnosť a pomáhajú udržiavať čistý domov. Čo takto sa venovať iba deťom alebo sa z dovolenky vrátiť do pekného , uprataného prostredia? Riešenie je jednoduché, obráťte sa na profesionálov.

upratovanie domácností

Vysoké pracovné nasadenie?

Máte prácu, ktorá vás naozaj baví, ale trávite v nej väčšinu dňa? Prídete domov unavení a cez víkend by ste radi relaxovali, lenže namiesto oddychu upratujete byt? Vytvorte si priestor pre seba, oslovte profesionálov a  venujte sa dôležitejším veciam, rodine, čerpajte nové sily do náročného pracovného týždňa a tešte sa z príjemného prostredia.

Rekonštruujete? Maľujete?

Prerábka bytu, nie je nič príjemné, upratať po majstroch treba a to si vyžaduje čas.  Dobre zohratý a vyškolený tím ľudí  vám pomôže v kratšom čase bývať podľa vašich predstáv. Kým oni upratujú  váš čas môže byť využitý efektívnejšie  napríklad nakupovaním doplnkov do zrekonštruovaného bytu, oddychom s priateľmi atď.

upraceme za vas

Ak sa rozhodnete pre tento druh služieb v Bratislave a okolí, vyberte si partnera, ktorý je na trhu etablovaný, má skúsenosti je flexibilný, ponúkne vám referencie a najmä sa na neho môžete spoľahnúť. Majte vysoké požiadavky a žiadajte efektívne riešenia. Za opýtanie nič nedáte,  neváhajte sa obrátiť na spoločnosť Euclean s.r.o.  www.euclean.sk.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.