Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Zvažujete využitie služieb upratovacej firmy?

Skúste si zhodnotiť pre a proti s ohľadom na vaše požiadavky a potreby

Skúste si zhodnotiť pre a proti s ohľadom na vaše požiadavky a potreby.

Upratovacie  firmy vytvárajú priestor pre Vás, aby ste mali čas venovať sa rodine a pracovným povinnostiam, odbremeniť  Vás po všetkých stránkach. Využite upratovaciu službu v Bratislave, ktorá pracuje efektívne, rýchlo, s vlastnými čistiacimi prostriedkami a spoľahlivým personálom. Spoľahnite sa na spoločnosť Euclean s.r.o.

Ste v domácnosti?

Mamičky na materskej, ale aj ženy v domácnosti majú dnes k dispozícii množstvo technických pomocníkov, ktorí im uľahčujú starostlivosť o domácnosť a pomáhajú udržiavať čistý domov. Čo takto sa venovať iba deťom alebo sa z dovolenky vrátiť do pekného , uprataného prostredia? Riešenie je jednoduché, obráťte sa na profesionálov.

upratovanie domácností

Vysoké pracovné nasadenie?

Máte prácu, ktorá vás naozaj baví, ale trávite v nej väčšinu dňa? Prídete domov unavení a cez víkend by ste radi relaxovali, lenže namiesto oddychu upratujete byt? Vytvorte si priestor pre seba, oslovte profesionálov a  venujte sa dôležitejším veciam, rodine, čerpajte nové sily do náročného pracovného týždňa a tešte sa z príjemného prostredia.

Rekonštruujete? Maľujete?

Prerábka bytu, nie je nič príjemné, upratať po majstroch treba a to si vyžaduje čas.  Dobre zohratý a vyškolený tím ľudí  vám pomôže v kratšom čase bývať podľa vašich predstáv. Kým oni upratujú  váš čas môže byť využitý efektívnejšie  napríklad nakupovaním doplnkov do zrekonštruovaného bytu, oddychom s priateľmi atď.

upraceme za vas

Ak sa rozhodnete pre tento druh služieb v Bratislave a okolí, vyberte si partnera, ktorý je na trhu etablovaný, má skúsenosti je flexibilný, ponúkne vám referencie a najmä sa na neho môžete spoľahnúť. Majte vysoké požiadavky a žiadajte efektívne riešenia. Za opýtanie nič nedáte,  neváhajte sa obrátiť na spoločnosť Euclean s.r.o.  www.euclean.sk.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.