Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Vyhrajte peniaze na rekonštrukciu a návrh nového interiéru

Chystáte sa prerábať dom či byt? V Slovenskej sporiteľni si môžete nielen výhodne požičať, ale aj vyhrať 3 000 eur a návrhy od mladých architektov.

Ako vyhrať 3 000 eur na „prerábku“ domu či bytu

Kliknite na internetovú stránku www.slsp.sk/rekonstrukcia. Do žrebovania postúpite, ak sem nahráte fotografiu miestnosti, ktorú chcete rekonštruovať, pridáte krátky popis, ako si nový priestor predstavujete a nazbierate aspoň 50 hlasov ľudí, ktorým sa vaša predstava páči.

Interiér navrhnú nadaní architekti

Peňažná výhra nie je všetko! V súťaži sa hrá aj o návrhy interiéru od nadaných študentov architektúry. Mladé talenty slovenského bytového dizajnu deviatim z vás zadarmo navrhnú nový interiér miestnosti, ktorú chcete prerobiť.

Na rekonštrukciu si pokojne požiadajte o úver

Ak vám na rekonštrukciu chýbajú financie, spotrebný úver na čokoľvek môže byť pre vás ideálnym riešením. Jeho hlavnou výhodou je, že si môžete požičať aj viac a to, čo neminiete, môžete bez poplatku vrátiť. Na internetovej stránke www.slsp.sk/rekonstrukcia nájdete všetky podrobnosti o spotrebnom úvere na čokoľvek aj kalkulačku, prostredníctvom ktorej si môžete vypočítať, koľko by ste si mohli od banky požičať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.