Opäť štartuje veľký výkup nevýhodných úverov a pôžičiek!

Nepremeškajte príležitosť ušetriť aj stovky eur na splátkach. OTP Banka spúšťa „Výkup nevýhodných úverov“ aj tento rok.

Máte úvery alebo pôžičky z iných bánk alebo nebankových, či lízingových spoločností? Dajte si BEZPLATNE SKONTROLOVAŤ SVOJE PÔŽIČKY v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky a hneď zistíte, či vás nenachytali na nevýhodné podmienky:

• Kontrola je na počkanie a bez poplatku.

• Rovnako bez poplatku získate novú, výhodnejšiu pôžičku pre splatenie starých pôžičiek.

• Počas tejto akcie Vám OTP Banka GARANTUJE zníženie úroku až o -3 % p.a. a tým zaručene ušetrí každý.

Informatívny prepočet úspory si môžete urobiť na stránke www.vykupuverov.sk

Najlepší úrok, najvýhodnejšia pôžička, najnižšia splátka. Banky, nebankové subjekty aj lízingové spoločnosti sa predháňajú, aby prilákali nových klientov. Spoliehajú sa na to, že v núdzi ľudia pristúpia k pôžičke aj za nevýhodnejších podmienok a nevšimnú si ani skryté poplatky. Našťastie, banky ani nebankovky Vás nemôžu držať v šachu a tak môžete svoje pôžičky kedykoľvek splatiť. „Klientov, ktorí splácajú predražené pôžičky, je veľa. Svedčí o tom aj úspora, ktorú sa im podarí ušetriť refinancovaním svojich starých úverov. V rámci našej akcie výkupu nevýhodných pôžičiek, sa im podarilo znížiť si mesačné splátky aj o 10, 20 či 50 eur, no máme aj prípady, kde je to podstatne viac,“ povedala vedúca úverových produktov OTP Banky, Zdenka Dobreová.

sme490x368-r497_res.jpg

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.