Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Opäť štartuje veľký výkup nevýhodných úverov a pôžičiek!

Nepremeškajte príležitosť ušetriť aj stovky eur na splátkach. OTP Banka spúšťa „Výkup nevýhodných úverov“ aj tento rok.

Máte úvery alebo pôžičky z iných bánk alebo nebankových, či lízingových spoločností? Dajte si BEZPLATNE SKONTROLOVAŤ SVOJE PÔŽIČKY v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky a hneď zistíte, či vás nenachytali na nevýhodné podmienky:

• Kontrola je na počkanie a bez poplatku.

• Rovnako bez poplatku získate novú, výhodnejšiu pôžičku pre splatenie starých pôžičiek.

• Počas tejto akcie Vám OTP Banka GARANTUJE zníženie úroku až o -3 % p.a. a tým zaručene ušetrí každý.

Informatívny prepočet úspory si môžete urobiť na stránke www.vykupuverov.sk

Najlepší úrok, najvýhodnejšia pôžička, najnižšia splátka. Banky, nebankové subjekty aj lízingové spoločnosti sa predháňajú, aby prilákali nových klientov. Spoliehajú sa na to, že v núdzi ľudia pristúpia k pôžičke aj za nevýhodnejších podmienok a nevšimnú si ani skryté poplatky. Našťastie, banky ani nebankovky Vás nemôžu držať v šachu a tak môžete svoje pôžičky kedykoľvek splatiť. „Klientov, ktorí splácajú predražené pôžičky, je veľa. Svedčí o tom aj úspora, ktorú sa im podarí ušetriť refinancovaním svojich starých úverov. V rámci našej akcie výkupu nevýhodných pôžičiek, sa im podarilo znížiť si mesačné splátky aj o 10, 20 či 50 eur, no máme aj prípady, kde je to podstatne viac,“ povedala vedúca úverových produktov OTP Banky, Zdenka Dobreová.

sme490x368-r497_res.jpg

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.