Ľuboš Kostelný dnes večer na skúške z dejín zla

Dnešok patrí štartu písomných maturít a hoci herec Ľuboš Kostelný má „skúšku dospelosti“ dávno za sebou, dnes večer sa pred očami divákov podrobí previerke z dejín zla.

Čo považujete za zlo? Prečo je zlo silné? Je v nás aj niečo silnejšie? Aj na tieto otázky bude odpovedať člen Činohry SND Ľuboš Kostelný, ktorý prijal pozvanie moderátora Štefana Hríba do jeho diskusného programu v Slovenskom národnom divadle s názvom Otázky zo salóna, dnes večer na tému Skúška z dejín zla – prepadáme?

Ľuboš Kostelný sa v hosťovskom kresle neocitne náhodou. Uplynulé týždne sa totiž musí vžívať do role príslušníka SS v pripravovanej inscenácii Láskavé bohyne. Jeho pohľadu bude kontrovať sociológ Fedor Gál, ktorý zažil zlo na vlastnej koži už na začiatku svojho života – narodil sa totiž v koncentračnom tábore.

Nepremeškajte živú diskusiu na provokatívnu tému už dnes večer o 19.30 h v Modrom salóne novej budovy SND na Pribinovej ulici. Vstupenky na program Otázky zo salóna si môžete kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea aj on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.