Ľuboš Kostelný dnes večer na skúške z dejín zla

Dnešok patrí štartu písomných maturít a hoci herec Ľuboš Kostelný má „skúšku dospelosti“ dávno za sebou, dnes večer sa pred očami divákov podrobí previerke z dejín zla.

Čo považujete za zlo? Prečo je zlo silné? Je v nás aj niečo silnejšie? Aj na tieto otázky bude odpovedať člen Činohry SND Ľuboš Kostelný, ktorý prijal pozvanie moderátora Štefana Hríba do jeho diskusného programu v Slovenskom národnom divadle s názvom Otázky zo salóna, dnes večer na tému Skúška z dejín zla – prepadáme?

Ľuboš Kostelný sa v hosťovskom kresle neocitne náhodou. Uplynulé týždne sa totiž musí vžívať do role príslušníka SS v pripravovanej inscenácii Láskavé bohyne. Jeho pohľadu bude kontrovať sociológ Fedor Gál, ktorý zažil zlo na vlastnej koži už na začiatku svojho života – narodil sa totiž v koncentračnom tábore.

Nepremeškajte živú diskusiu na provokatívnu tému už dnes večer o 19.30 h v Modrom salóne novej budovy SND na Pribinovej ulici. Vstupenky na program Otázky zo salóna si môžete kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea aj on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.