Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Aby ste mohli byť so svojimi deťmi vždy, keď vás potrebujú

Vďaka bonusu 20 % poistnej sumy, ktorý vám vyplatíme v prípade najzávažnejších diagnóz, sa nemusíte obávať o výpadok príjmu.

Pripoistenie kritických chorôb detí zahŕňa 55 najčastejších diagnóz, poskytujeme vám tak najširšie krytie na trhu. Pripoistenie je unikátne aj tým, že naďalej platí i v prípade, že vyčerpáte časť hodnoty poistného plnenia. Pôvodná poistná suma sa tak zníži o hodnotu vyplateného poistného plnenia a zároveň sa zníži výška poistného.

Toto pripoistenie si môžete dohodnúť napríklad k investičnému životnému poisteniu ING Smart, ktoré flexibilne odráža vaše potreby vo všetkých životných situáciách.

Ďalšie produktové informácie na www.ingpoistovna.sk/deti alebo nás kontaktujte na Klientskej linke 0850 111 464.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronavírus na jar doslova ochromil celý svet a po prvotnom šoku sa všetci snažili čo najskôr spamätať.

5 h

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

13 h

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

21 h