Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Aby ste mohli byť so svojimi deťmi vždy, keď vás potrebujú

Vďaka bonusu 20 % poistnej sumy, ktorý vám vyplatíme v prípade najzávažnejších diagnóz, sa nemusíte obávať o výpadok príjmu.

Pripoistenie kritických chorôb detí zahŕňa 55 najčastejších diagnóz, poskytujeme vám tak najširšie krytie na trhu. Pripoistenie je unikátne aj tým, že naďalej platí i v prípade, že vyčerpáte časť hodnoty poistného plnenia. Pôvodná poistná suma sa tak zníži o hodnotu vyplateného poistného plnenia a zároveň sa zníži výška poistného.

Toto pripoistenie si môžete dohodnúť napríklad k investičnému životnému poisteniu ING Smart, ktoré flexibilne odráža vaše potreby vo všetkých životných situáciách.

Ďalšie produktové informácie na www.ingpoistovna.sk/deti alebo nás kontaktujte na Klientskej linke 0850 111 464.

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.