Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Aby ste mohli byť so svojimi deťmi vždy, keď vás potrebujú

Vďaka bonusu 20 % poistnej sumy, ktorý vám vyplatíme v prípade najzávažnejších diagnóz, sa nemusíte obávať o výpadok príjmu.

Pripoistenie kritických chorôb detí zahŕňa 55 najčastejších diagnóz, poskytujeme vám tak najširšie krytie na trhu. Pripoistenie je unikátne aj tým, že naďalej platí i v prípade, že vyčerpáte časť hodnoty poistného plnenia. Pôvodná poistná suma sa tak zníži o hodnotu vyplateného poistného plnenia a zároveň sa zníži výška poistného.

Toto pripoistenie si môžete dohodnúť napríklad k investičnému životnému poisteniu ING Smart, ktoré flexibilne odráža vaše potreby vo všetkých životných situáciách.

Ďalšie produktové informácie na www.ingpoistovna.sk/deti alebo nás kontaktujte na Klientskej linke 0850 111 464.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.