Nedeľa, 21. apríl , 2019

Aby ste mohli byť so svojimi deťmi vždy, keď vás potrebujú

Vďaka bonusu 20 % poistnej sumy, ktorý vám vyplatíme v prípade najzávažnejších diagnóz, sa nemusíte obávať o výpadok príjmu.

Pripoistenie kritických chorôb detí zahŕňa 55 najčastejších diagnóz, poskytujeme vám tak najširšie krytie na trhu. Pripoistenie je unikátne aj tým, že naďalej platí i v prípade, že vyčerpáte časť hodnoty poistného plnenia. Pôvodná poistná suma sa tak zníži o hodnotu vyplateného poistného plnenia a zároveň sa zníži výška poistného.

Toto pripoistenie si môžete dohodnúť napríklad k investičnému životnému poisteniu ING Smart, ktoré flexibilne odráža vaše potreby vo všetkých životných situáciách.

Ďalšie produktové informácie na www.ingpoistovna.sk/deti alebo nás kontaktujte na Klientskej linke 0850 111 464.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.