Aby ste mohli byť so svojimi deťmi vždy, keď vás potrebujú

Vďaka bonusu 20 % poistnej sumy, ktorý vám vyplatíme v prípade najzávažnejších diagnóz, sa nemusíte obávať o výpadok príjmu.

Pripoistenie kritických chorôb detí zahŕňa 55 najčastejších diagnóz, poskytujeme vám tak najširšie krytie na trhu. Pripoistenie je unikátne aj tým, že naďalej platí i v prípade, že vyčerpáte časť hodnoty poistného plnenia. Pôvodná poistná suma sa tak zníži o hodnotu vyplateného poistného plnenia a zároveň sa zníži výška poistného.

Toto pripoistenie si môžete dohodnúť napríklad k investičnému životnému poisteniu ING Smart, ktoré flexibilne odráža vaše potreby vo všetkých životných situáciách.

Ďalšie produktové informácie na www.ingpoistovna.sk/deti alebo nás kontaktujte na Klientskej linke 0850 111 464.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.