Poďte študovať do Znojma! Zažijete tu tri nezabudnuteľné roky.

Ešte nie ste rozhodnutí, kam si podáte prihlášku na vysokú školu? Poďte študovať na Súkromnú vysokú školu ekonomickú do Znojma.

Prečo by ste mali ísť študovať do Znojma?

Škola ponúka okrem získania teoretických vedomostí aj možnosť absolvovať v priebehu štúdia dlhodobé stáže v tuzemských i zahraničných podnikoch a tým dať absolventom konkurenčnú výhodu pri uplatnení v praxi.

Vlajkovou loďou školy je študijný odbor Účtovníctvo a finančné riadenie podniku, kde prednášajú  nielen špičkoví odborníci z praxe, ale aj autori učebníc účtovníctva, ktoré sú oceňované nielen v ČR, ale aj v zahraničí. Ako jedna z prvých škôl v ČR ponúkame interaktívnu výučbu účtovníctva.

Ak máte záujem o štúdium cestovného ruchu alebo manažmentu malých a stredných firiem, potom si vyberte študijný odbor Marketing a management. Tu SVŠE spolupracuje s Univerzitou Mateja Bela v Banskej Bystrici a Polnohospodárskou univerzitou v Nitre. Na týchto univerzitách si potom študenti môžu dokončiť magisterské štúdium.

Okrem kvalitného štúdia škola ponúka i bohatý mimoškolský život. Študenti majú k dispozícii vysokoškolský klub Harvart, v ktorom si môžu posedieť pri čaji, káve, či poháriku vína, ale je aj miestom, kde sa organizujú besedy a koncerty. Športovo založení študenti môžu bezplatne využívať telocvičňu a tenisový kurt. Okrem toho škola organizuje vodácke kurzy, byciklové výlety a ďalšie športové podujatia. Toto všetko spolu s prírodnými krásami mesta Znojma vytvára podmienky pre to, aby študenti strávili v Znojme tri roky, na ktoré budú dlho spomínať.

Všetkým študentom s trvalým pobytom mimo okresu Znojmo škola garantuje ubytovanie v novo zrekonštruovaných internátoch, kde dvojposteľová izba stojí od 40 € mesačne.

Ak študenti splnia stanovené podmienky, majú možnosť byť prijatí bez prijímacích skúšok. Tak neváhajte a poďte študovať do Znojma! Viac informácií na www.svse.cz  .

490px-r438_res.jpg

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.