Nevyhovárajte sa na čas, každý môže byť krásny a zdravý

Dlhé dni prežiarené slnkom, príjemná jarná teplota ideálna na ľahké oblečenie a blížiace sa leto akoby nás všetkých nútili ...

Dlhé dni prežiarené slnkom, príjemná jarná teplota ideálna na ľahké oblečenie a blížiace sa leto akoby nás všetkých nútili viac sa o seba starať. Chuť by sme aj mali, no kde nájsť dosť času pre seba?

Ideálne je mať všetko na jednom mieste

Predstavte si, že na jednom mieste si zájdete zacvičiť, zrelaxujete pri masáži, absolvujete návštevu praktického lekára, dáte si opraviť tak dlho odkladaný zubný kaz na hornej štvorke a ešte si aj dáte svoju kávičku v príjemnej kaviarni. V jeden deň. Bez toho, aby ste sa museli presúvať z jedného konca mesta na druhý. Bez toho, aby ste museli kombinovať cestovný poriadok dopravy, spojov, komplikovane plánovať možnosti parkovania a stresovať sa v dopravnej špičke. Keď máte všetko na jednom mieste, dokážete si každú vec perfektne naplánovať a plán sedí doslova na minútu. A vôbec sa nemusíte báť, že nestihnete jedno alebo druhé kvôli červenej vlne na nespočetných semaforoch po ceste. V jeden deň a jednou cestou stihnete toho viac ako kedykoľvek predtým. Páči sa vám táto predstava? Nám rozhodne! Preto sme radi, že niektoré moderné centrá už pochopili náš uponáhľaný životný štýl a okrem nákupov nám ponúkajú aj čosi navyše. Všetkým môže byť príkladom Vienna Gate galéria v Bratislave-Petržalke.

Otváracie hodiny pre zaneprázdnených

Ak trávite denne 10 hodín v práci, ťažko stihnete lekára, ktorý ordinuje do štvrtej. A nájsť si termín u zubára mimo vašich pracovných hodín je takmer nemožné. Nehovoriac už o tom, že masáž vám nik neurobí cez internet a nočným surfovaním po sieti si posilníte tak akurát končeky prstov. Lenže vo Vienna Gate galérii mysleli práve na toto. V pracovné dni ordinujú praktickí lekári až do ôsmej večer, vo fitku si zacvičíte každý deň od 6.00 hod. až do polnoci. Tieto typy prevádzok otvorené až do neskorých večerných hodín zatiaľ u nás vôbec nie sú bežné napriek tomu, že ľudia žijúci zaneprázdneným mestským životným štýlom ich požadujú čoraz viac. Správne zvolený mix služieb a správne, voči klientom ústretovo nastavené otváracie hodiny prevádzok sú tým, čím je Vienna Gate galéria výnimočná. Aj zásluhou tejto stratégie sa Vienna Gate galéria stala novým a moderným centrom zdravia, športu a relaxu v Bratislave. A služieb, ktoré ponúka, neustále pribúda.

vienna gate galéria

Zdravý úsmev vám pridá na kráse a navyše bezbolestne

Jednou z nových prevádzok vo Vienna Gate galérii je aj stomatologická ambulancia Vienna Dental Clinic. A je príjemné, že okrem nadštandardne dlhých ordinačných hodín tu nájdete aj prostredie netypické pre bežné zdravotnícke zariadenie. Rozhodne sa tu nebudete cítiť ako v neosobnej a chladnej čakárni nejakej polikliniky. Veď na liečbu vplýva aj prostredie a to je tu príjemné. Moderne zariadená Vienna Dental Clinic poskytuje komplexnú stomatologickú starostlivosť, od starostlivosti o detský chrup cez estetickú stomatológiu až po rekonštrukčnú stomatológiu, a to všetko bezbolestne.  Určite ju ocenia tí, ktorých životné tempo je mestsky hektické. Milou pozornosťou a dôkazom toho, že tu si pacientov vážia, je pri každej návšteve aj malý darček pre registrovaných pacientov.

vienna gate galéria

Niečo aj pre zaneprázdnené budúce nevesty

Tieto mesiace by sa dali označiť aj za svadobné – veď po Veľkej noci sa každoročne so svadbami roztrhne vrece. A v procese plánovania a príprav má nevesta len jedného nepriateľa – čas. Preto je dobrou voľbou svadobný salón, kde nevzniká problém s parkovaním. Lebo čím viac času ušetrí nevesta na ceste, tým dlhšie sa bude môcť venovať tomu, aby bola vo svoj veľký deň najkrajšia. Exkluzívny svadobný salón Carolines určite stojí za návštevu. Dotvoriť osobnosť ženy a podčiarknuť jej originalitu dokonale zladenú do posledného detailu je cieľom profesionálov v salóne. Preto v salóne nájdete doplnky a svadobné aj spoločenský šaty od renomovaných slovenských návrhárov spolu so značkou Caroline’s. Salón spolupracuje s módnou návrhárkou Zlaticou Hujbertovou, ktorá pripravila aj originálnu kolekciu luxusných spoločenských šiat.

Vo Vienna Gate galérii si každý nájde to svoje

Nájdete tu všetko, čo v bežný deň potrebujete – potraviny, mäsiarstvo, banky, salón krásy, boxerňu, reštauráciu, príjemnú kaviareň a najnovšie aj lekáreň. Od mája pribudne vo Vienna Gate galérii GOLF CENTRUM, najväčšia golfová predajňa na Slovensku. Dobrá dostupnosť MHD aj vlastným autom, bezproblémové parkovanie na 2 hodiny zadarmo a všetko, čo potrebujete, máte sústredené na jednom mieste. Ušetríte tak množstvo času, ktorý môžete venovať len a len sebe, svojej kráse a svojmu zdraviu. Aby ste leto privítali v tej najlepšej kondícii.

Viac informácií na www.vienna-gate.sk

vienna gate galéria

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.