Bratislavský samosprávny kraj ponúka rodinám kartu plnú výhod

Bratislavská župa poskytuje pre rodiny s deťmi množstvo možností ako aktívne a spoločne tráviť čas. Práve pre ne je určený nový Rodinný pas, s ktorým môžu využívať zľavy aj za hranicami župy.

Bratislavská župa poskytuje pre rodiny s deťmi množstvo možností ako aktívne a spoločne tráviť čas. Práve pre tieto rodiny je určený nový Rodinný pas, s ktorým môžu využívať zľavy aj za hranicami bratislavskej župy.

„Základným cieľom je dotiahnuť v rámci turistického ruchu ľudí a udržať ich v kraji. Kopíruje to presne filozofiu, ktorú má Bratislavská župa v rámci turistického ruchu, tzn. chceme, aby sa rozvinul turistický ruch, aby sem chodievali celé rodiny a trávili tu svoj čas,“ uviedol predseda BSK Pavol Frešo.

„Projekt naplno spúšťame od 1. mája,“ povedal Peter Húska, zodpovedný za priority BSK. Registrácia rodín bude od 1. mája možná aj prostredníctvom web stránky www.rodinne-pasy.sk. „Karty sa vzťahujú na rodiny, ktoré majú deti do 18 rokov. Zľavy sú určené pre oblasť turizmu, relaxu, športu a kultúry. Naša ambícia je, aby sme do konca roka mali 100 poskytovateľov a aby sa do projektu zapojilo 1000 rodín,“ priblížil Peter Húska. Zároveň dodal, že zľavy budú platiť nielen na území Bratislavského kraja, ale aj v ďalších troch susediacich regiónoch – v Trnavskom kraji, Dolnom Rakúsku a Burgenlande. Projekt bol podporený v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Slovensko-Rakúsko 2007-2013 sumou 120-tis. €, pri povinnom spolufinancovaní BSK vo výše 5 percent - 6000 €.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana