Úspech slovenskej spoločnosti - vďaka úveru s podporou EÚ

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ.

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ. Šancu využila aj  podnikateľka Anna Šufliarska.

Zvolenská spoločnosť SLOV-LED plus bojuje na jednej strane s lacnou ázijskou produkciou, na strane druhej je tlak tradičných značiek so silným zázemím.

„Slogan ”viditeľný rozdiel” popisuje našu filozofiu - snahu ponúkať klientom iné, lepšie, customizované riešenia ich potrieb v osvetlení,” hovorí riaditeľka spoločnosti Anna Šufliarska.

“Hlavnou výzvou pri rozvoji spoločnosti bola alokácia komponentov, ktorá by nám zabezpečila možnosť pružne reagovať na potreby klientov,” vysvetľuje Šufliarska. Pre spoločnosť bolo nevyhnutné zabezpečiť prísun financií na zvýšenie skladových zásob komponentov na výrobu. Rozhodli sa pre úver.

“Pri žiadosti o podnikateľský úver sme sa v ČSOB stretli s profesionálnym a serióznym jednaním, ktoré prebiehalo na úrovni rovnocenných partnerov. Naviac, banka nám aj vďaka garancii EÚ znížila náklady na financovanie úveru a za rekordný čas zabezpečila pripísanie finančných prostriedkov na náš účet,” popisuje Šufliarska.

Spoločnosti SLOV-LED plus sa vďaka rýchlej aplikácii finančných prostriedkov podarilo optimalizovať náklady na nákup výrobných prostriedkov. “Dosiahli sme vyššiu flexibilitu výroby, čo nám priamo pomohlo získať nových zákazníkov,” pochvaľuje si Anna Šufliarska.

Inšpirujte sa úspešnou slovenskou spoločnosťou a strhnite úspech v biznise na svoju stranu.

sufliarska490x370-r820_res.jpg

Získanie podnikateľského úveru s podporou EÚ od ČSOB je teraz oveľa jednoduchšie, rýchlejšie a výhodnejšie.

Navyše, ak si podnikateľ v ČSOB otvorí aj podnikateľský účet, prvé 3 mesiace ho využíva bez poplatku. V prípade, že si otvorí aj osobný balík služieb, neplatí prislúchajúci poplatok v nasledujúcich 6 mesiacoch.

Viac informácií o výhodných podnikateľských úveroch so zárukou EÚ, zľave z poplatku a možnosti bezplatných mimoriadnych splátok sa dozviete na www.csob.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh