Sobota, 19. jún, 2021 | Meniny má AlfrédKrížovkyKrížovky

Úspech slovenskej spoločnosti - vďaka úveru s podporou EÚ

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ.

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ. Šancu využila aj  podnikateľka Anna Šufliarska.

Zvolenská spoločnosť SLOV-LED plus bojuje na jednej strane s lacnou ázijskou produkciou, na strane druhej je tlak tradičných značiek so silným zázemím.

„Slogan ”viditeľný rozdiel” popisuje našu filozofiu - snahu ponúkať klientom iné, lepšie, customizované riešenia ich potrieb v osvetlení,” hovorí riaditeľka spoločnosti Anna Šufliarska.

“Hlavnou výzvou pri rozvoji spoločnosti bola alokácia komponentov, ktorá by nám zabezpečila možnosť pružne reagovať na potreby klientov,” vysvetľuje Šufliarska. Pre spoločnosť bolo nevyhnutné zabezpečiť prísun financií na zvýšenie skladových zásob komponentov na výrobu. Rozhodli sa pre úver.

“Pri žiadosti o podnikateľský úver sme sa v ČSOB stretli s profesionálnym a serióznym jednaním, ktoré prebiehalo na úrovni rovnocenných partnerov. Naviac, banka nám aj vďaka garancii EÚ znížila náklady na financovanie úveru a za rekordný čas zabezpečila pripísanie finančných prostriedkov na náš účet,” popisuje Šufliarska.

Spoločnosti SLOV-LED plus sa vďaka rýchlej aplikácii finančných prostriedkov podarilo optimalizovať náklady na nákup výrobných prostriedkov. “Dosiahli sme vyššiu flexibilitu výroby, čo nám priamo pomohlo získať nových zákazníkov,” pochvaľuje si Anna Šufliarska.

Inšpirujte sa úspešnou slovenskou spoločnosťou a strhnite úspech v biznise na svoju stranu.

sufliarska490x370-r820_res.jpg

Získanie podnikateľského úveru s podporou EÚ od ČSOB je teraz oveľa jednoduchšie, rýchlejšie a výhodnejšie.

Navyše, ak si podnikateľ v ČSOB otvorí aj podnikateľský účet, prvé 3 mesiace ho využíva bez poplatku. V prípade, že si otvorí aj osobný balík služieb, neplatí prislúchajúci poplatok v nasledujúcich 6 mesiacoch.

Viac informácií o výhodných podnikateľských úveroch so zárukou EÚ, zľave z poplatku a možnosti bezplatných mimoriadnych splátok sa dozviete na www.csob.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.