Podnikanie so zdravou výživou aj vďaka úveru so zárukou EÚ

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ.

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ. Šancu využil aj podnikateľ Vladimír Kozačenko.

Filozofiou jeho spoločnosti je zabezpečiť kvalitné a zdravé potraviny pre ľudí s rôznymi druhmi diagnóz (alergici, diabetici, celiatici), ako aj pre zákazníkov, ktorí chcú žiť zdravo.

„Po segmente kvalitnej zdravej výživy je jednoznačne rastúci dopyt. Aby som nezmeškal príležitosť, bolo nutné zabezpečiť rozšírenie sortimentu a expanziu prevádzok,“ tvrdí Kozačenko.

„Vďaka dlhoročným pozitívnym skúsenostiam, snahe hľadať riešenia a poskytovaným osobným prístupom banky, bola „v hre o úver“ len ČSOB,“ dopĺňa Vladimír Kozačenko. Oceňuje najmä podmienky úveru, ktoré boli vďaka garancii EÚ oveľa jednoduchšie ako pri iných podnikateľských úveroch konkurenčných bánk.

Vďaka podnikateľskému úveru od ČSOB otvorila Astevia v marci 2014 v Senci novú prevádzku, celkovo šiestu. Poskytnuté finančné prostriedky boli investované aj na zabezpečenie širšieho sortimentu produktov. Podľa slov Vladimíra Kozačenka, rozšírením obchodnej siete a sortimentu sa zvýšila konkurencieschopnosť spoločnosti.

„Ochota spolupracovať a individuálny prístup ma presvedčili, že aj v budúcnosti sa budem o podporu svojich podnikateľských plánov uchádzať v ČSOB.“

Predajne Astevia dnes nájdete v Bratislave, Trnave a v Senci.

Inšpirujte sa úspešnou slovenskou spoločnosťou a strhnite úspech v biznise na svoju stranu.

kozacenko490x370-r306_res.jpg

Získanie podnikateľského úveru s podporou EÚ od ČSOB je teraz oveľa jednoduchšie, rýchlejšie a výhodnejšie.

Navyše, ak si podnikateľ v ČSOB otvorí aj podnikateľský účet, prvé 3 mesiace ho využíva bez poplatku. V prípade, že si otvorí aj osobný balík služieb, neplatí prislúchajúci poplatok v nasledujúcich 6 mesiacoch.

Viac informácií o výhodných podnikateľských úveroch so zárukou EÚ, zľave z poplatku a možnosti bezplatných mimoriadnych splátok sa dozviete na www.csob.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme.