Klubová karta v Poluse vám vráti peniaze za nákup!

Polus city center je jediné nákupné centrum,kde vám vrátia peniaze za nákup. Nákup s vernostnou klubovou kartou môžete realizovať už od 11. novembra s vynovenými podmienkami. Až v 70-tich prevádzkach.

Polus city center je jediné nákupné centrum, kde vám vrátia peniaze za nákup. Nákup s vernostnou klubovou kartou môžete realizovať vo viac ako 70-tich prevádzkach Polusu, v ktorých si  môžete uplatniť zľavu za nákup formou vrátenia peňazí.

Ako to funguje?  Princíp je  pre zákazníkov jednoduchý a nijako im nesťažuje, či  nekomplikuje nakupovanie. Naopak.  Zákazník môže použiť Polus kartu zaregistrovanú už z minulých rokov. Noví zákazníci, ktorí zatiaľ nemajú vernostnú kartu ju môžu získať registráciou zdarma na infopulte..

Polus zvolil zaujímavý systém, takzvaný „cash-back“,  čo znamená, že časť peňazí z nákupov bude zákazníkovi vrátená. Zákazník teda nezíska okamžitú zľavu, ale ak pri platbe použije Polus klub kartu  započítajú sa mu body v pomere  1cent=1bod. Koľko bodov nazbiera je vyjadrené jednotlivo pri každej zúčastnenej predajni ako zľava v %, to znamená napr. zľava 10% znamená, že suma 10% z ceny kupovaného tovaru bude zákazníkovi pripísaná na jeho konto ako počet bodov. Nazbierané body si môže zákazník neskôr vymeniť za reálne peniaze na výplatnom mieste v predajni GG Tabak  priamo v Poluse.  Minimálna čiastka, pri ktorej je možné uskutočniť výber našetrených peňazí je 10 EUR, čo sa rovná počtu 1.000 bodov.

Horný limit sumy na výber peňazí nie je stanovený a peniaze je možné vyberať si  po častiach, alebo jednorazovo celú sumu. Peniaze je však potrebné vybrať do 24. mesiacov od  nákupu.

Zákazník musí pre registráciu zadať svoje meno, priezvisko, adresu, e-mail, tel.č., pohlavie, dátum narodenia, identifikovaný je najmä cez mobilné telefónne číslo.

Všetky predajne, v ktorých môže zákazník uplatniť bodovací systém vernostných zliav budú označené identifikačnou samolepkou, rovnako ako infopult, v ktorom sa budú môcť  zákazníci do klubu registrovať.

Na zákazníckom web-portáli si všetci zaregistrovaní členovia klubu budú môcť sledovať svoje  bodové konto t.j. počet nazbieraných bodov = našetrených  peňazí.

Členom klubu je k dispozícii web adresa: www.polus.sk stačí kliknúť na banner Polus klub a klient sa dostane na zákaznícky portál. Taktiež je k dispozícii infolinka 02/32773711 počas pracovných dní  od 8.00-18.00hod. alebo kontakt e-mail: polus@eklub.sk.

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate

Motoristi si vychutnajú príjemnú atmosféru aj nové služby.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.