Klubová karta v Poluse vám vráti peniaze za nákup!

Polus city center je jediné nákupné centrum,kde vám vrátia peniaze za nákup. Nákup s vernostnou klubovou kartou môžete realizovať už od 11. novembra s vynovenými podmienkami. Až v 70-tich prevádzkach.

Polus city center je jediné nákupné centrum, kde vám vrátia peniaze za nákup. Nákup s vernostnou klubovou kartou môžete realizovať vo viac ako 70-tich prevádzkach Polusu, v ktorých si  môžete uplatniť zľavu za nákup formou vrátenia peňazí.

Ako to funguje?  Princíp je  pre zákazníkov jednoduchý a nijako im nesťažuje, či  nekomplikuje nakupovanie. Naopak.  Zákazník môže použiť Polus kartu zaregistrovanú už z minulých rokov. Noví zákazníci, ktorí zatiaľ nemajú vernostnú kartu ju môžu získať registráciou zdarma na infopulte..

Polus zvolil zaujímavý systém, takzvaný „cash-back“,  čo znamená, že časť peňazí z nákupov bude zákazníkovi vrátená. Zákazník teda nezíska okamžitú zľavu, ale ak pri platbe použije Polus klub kartu  započítajú sa mu body v pomere  1cent=1bod. Koľko bodov nazbiera je vyjadrené jednotlivo pri každej zúčastnenej predajni ako zľava v %, to znamená napr. zľava 10% znamená, že suma 10% z ceny kupovaného tovaru bude zákazníkovi pripísaná na jeho konto ako počet bodov. Nazbierané body si môže zákazník neskôr vymeniť za reálne peniaze na výplatnom mieste v predajni GG Tabak  priamo v Poluse.  Minimálna čiastka, pri ktorej je možné uskutočniť výber našetrených peňazí je 10 EUR, čo sa rovná počtu 1.000 bodov.

Horný limit sumy na výber peňazí nie je stanovený a peniaze je možné vyberať si  po častiach, alebo jednorazovo celú sumu. Peniaze je však potrebné vybrať do 24. mesiacov od  nákupu.

Zákazník musí pre registráciu zadať svoje meno, priezvisko, adresu, e-mail, tel.č., pohlavie, dátum narodenia, identifikovaný je najmä cez mobilné telefónne číslo.

Všetky predajne, v ktorých môže zákazník uplatniť bodovací systém vernostných zliav budú označené identifikačnou samolepkou, rovnako ako infopult, v ktorom sa budú môcť  zákazníci do klubu registrovať.

Na zákazníckom web-portáli si všetci zaregistrovaní členovia klubu budú môcť sledovať svoje  bodové konto t.j. počet nazbieraných bodov = našetrených  peňazí.

Členom klubu je k dispozícii web adresa: www.polus.sk stačí kliknúť na banner Polus klub a klient sa dostane na zákaznícky portál. Taktiež je k dispozícii infolinka 02/32773711 počas pracovných dní  od 8.00-18.00hod. alebo kontakt e-mail: polus@eklub.sk.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.