Pozemok s rodinným domom pri Bratislave za bezkonkurenčnú cenu

Pozemky uprostred obce Veľký Biel, v krásnom prostredí len pár kilometrov od Bratislavy, teraz za vynikajúcu cenu.

Pozemky v obci Veľký Biel, 5 km od Senca a 25 km od Bratislavy, projekt Zelená oáza prichádza s novými cenami. Všetky pozemky, bez ohľadu na to, či ide o rožný alebo stredový, sú teraz v ponuke za 89,-eur/m2. Na výber sú parcely viacerých veľkostí - 435 až 967 m2. „Na vybudovaní inžinierskych sietí sa stále pracuje. Prípojky na vodu a kanalizáciu sú už hotové, realizácia elektriny a plynu je naplánovaná na najbližšie obdobie, s tým, že kompletne hotové by mali byť do konca leta“, uviedol Mgr. Patrik Ertl, manažér developerských projektov realitnej siete Directreal.

Pekný pozemok uprostred obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou dostupnosťou autom aj verejnou dopravou si tak môžu záujemcovia kúpiť už od 38.715,- eur. „Pre tých kupujúcich, ktorí by mali záujem o komplexné riešenie a dom na pozemok si nechcú stavať vo vlastnej réžii, máme výborné riešenie. V spolupráci so spoločnosťou BAU holding – rodinné domy, s.r.o. ponúkame montované nízkoenergetické domy s rôznymi výmerami. Z toho najžiadanejšie sú aktuálne domy s rozlohou 57 m2 a 84 m2. Domy sú robené na kľúč, majú dlhú životnosť a dizajnom oslovia úplne každého. Trojizbový dom je aktuálne v ponuke za 59.000,- eur. Do stotisíc eur je teda možné bývať v novom rodinnom dome na štvorárovom pozemku v krásnej tichej lokalite,“ dodal Patrik Ertl.

Realitná sieť Directreal, ktorá projekt zastrešuje, zabezpečí komplexný servis - predaj starej nehnuteľnosti, prevody na katastri, prenos hypotéky na novú a všetky záležitosti, ktoré s kúpou nehnuteľnosti súvisia. Stačí sa len nasťahovať.

Bližšie informácie k projektu Zelená oáza nájdete na www.directreal.sk medzi developerskými projektami.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.