Pozemok s rodinným domom pri Bratislave za bezkonkurenčnú cenu

Pozemky uprostred obce Veľký Biel, v krásnom prostredí len pár kilometrov od Bratislavy, teraz za vynikajúcu cenu.

Pozemky v obci Veľký Biel, 5 km od Senca a 25 km od Bratislavy, projekt Zelená oáza prichádza s novými cenami. Všetky pozemky, bez ohľadu na to, či ide o rožný alebo stredový, sú teraz v ponuke za 89,-eur/m2. Na výber sú parcely viacerých veľkostí - 435 až 967 m2. „Na vybudovaní inžinierskych sietí sa stále pracuje. Prípojky na vodu a kanalizáciu sú už hotové, realizácia elektriny a plynu je naplánovaná na najbližšie obdobie, s tým, že kompletne hotové by mali byť do konca leta“, uviedol Mgr. Patrik Ertl, manažér developerských projektov realitnej siete Directreal.

Pekný pozemok uprostred obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou dostupnosťou autom aj verejnou dopravou si tak môžu záujemcovia kúpiť už od 38.715,- eur. „Pre tých kupujúcich, ktorí by mali záujem o komplexné riešenie a dom na pozemok si nechcú stavať vo vlastnej réžii, máme výborné riešenie. V spolupráci so spoločnosťou BAU holding – rodinné domy, s.r.o. ponúkame montované nízkoenergetické domy s rôznymi výmerami. Z toho najžiadanejšie sú aktuálne domy s rozlohou 57 m2 a 84 m2. Domy sú robené na kľúč, majú dlhú životnosť a dizajnom oslovia úplne každého. Trojizbový dom je aktuálne v ponuke za 59.000,- eur. Do stotisíc eur je teda možné bývať v novom rodinnom dome na štvorárovom pozemku v krásnej tichej lokalite,“ dodal Patrik Ertl.

Realitná sieť Directreal, ktorá projekt zastrešuje, zabezpečí komplexný servis - predaj starej nehnuteľnosti, prevody na katastri, prenos hypotéky na novú a všetky záležitosti, ktoré s kúpou nehnuteľnosti súvisia. Stačí sa len nasťahovať.

Bližšie informácie k projektu Zelená oáza nájdete na www.directreal.sk medzi developerskými projektami.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.