Do projektu rodinných pasov sa zapojilo už 314 rodín

Bratislavský kraj spustil 1. mája nový projekt pre rodiny s deťmi, vďaka ktorému môžu aktívnejšie tráviť svoj voľný čas a využívať množstvo zliav aj za hranicami regiónu.

Bratislavský kraj spustil 1. mája nový projekt pre rodiny s deťmi, vďaka ktorému môžu aktívnejšie tráviť svoj voľný čas a využívať množstvo zliav aj za hranicami regiónu. Za necelé dva týždne sa zaregistrovalo už 314 rodín.

„Do projektu rodinného pasu sú zapojení Bratislavská župa, Trnavská župa, Burgenland a Dolné Rakúsko. Úplne zásadný obrys toho, čo ten rodinný pas ponúka je, že pre držiteľov, ktorí ich majú, sú na rôzne športové, kultúrne akcie alebo dokonca aj obchody naviazané rôzne zľavové programy,“ povedal predseda BSK Pavol Frešo. Počíta sa so zapojením takmer 1 000 prevádzok vo všetkých štyroch partnerských regiónoch.

Zľavy sú určené pre oblasť turizmu, relaxu, športu a kultúry. Karty sa vzťahujú na rodiny, ktoré majú deti do 18 rokov. Zaregistrovaných je zatiaľ 129 rodín s jedným dieťaťom, 152 rodín s dvoma deťmi, 23 rodín s troma deťmi, päť rodín so štyrmi deťmi, štyri rodiny s piatimi deťmi a jedna rodina so šiestimi deťmi. Registrácia je možná prostredníctvom web stránky www.rodinne-pasy.sk. Projekt bol podporený v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Slovensko-Rakúsko 2007-2013 vo výške zhruba 120 000 eur, z toho iba 6 000 eur bol finančný náklad pre Bratislavský kraj, to je tá povinná spoluúčasť,“ dodal Peter Húska, zodpovedný za priority BSK.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.