Radiátor v kúpeľni ako trendy doplnok

Plánujete rekonštrukciu kúpeľne? Starostlivo vyberáte obklad, sanitu, doplnky... No nezabúdajte na teplo! Výhrevné teleso musí byť funkčné, praktické a navyše aj estetické. Moderné kúpeľňové radiátory okrem vykurovania ponúkajú aj vedľajšie využitie, o ktoré by nikto nechcel prísť – sušenie a nahrievanie uterákov.

Radiátor do kúpeľne
Spoločnosť Zehnder ako prvá na svete vyvinula radiátory, ktoré dnes patria k štandardnému vybaveniu kúpeľní. Jedným z najvýraznejších produktov Zehnder je modelový rad Zehnder Yucca s výnimočne nevšedným vzhľadom inšpirovaným palmou juka.
zehnder yucca symetrická
Charakteristickou dizajnovou črtou radiátorov Yucca sú zaoblené zboku otvorené rúrky kúrenia. V tejto podobe sú nielen krásne, ale aj praktické – ľahko sa na ne zavesí uterák alebo župan. Dizajnový radiátor Zehnder Yucca sa skladá zo skupín troch vodorovných rúrok symetricky striedavo umiestnených vpravo a vľavo od stredových zberných rúrok, takže uteráky sa nasúvajú úplne jednoducho zboku, aby sa usušili či ohriali.

Asymetrický radiátor do kúpeľne

Kúpeľňový radiátor Zehnder Yucca asymetrická tvorí skupina troch vodorovných rúrok umiestnená, ako vyplýva už z názvu, asymetricky od stredových zberných rúrok, čím ako by sa zdôrazňovalo, že sa listy naťahujú jedným smerom za svetlom. Možno ho inštalovať s vodorovnými rúrkami napravo alebo naľavo, podľa dispozícii vašej kúpeľne.

V kúpeľni vám musí byť hlavne príjemne teplo. V prípade výrobkov Zehnder Yucca Plus dizajnéri stavili na najnovší trend a posunuli dizajn radiátorov smerom k čistým, skôr decentnejším líniám. Posun k modernému vzhľadu zdôrazňuje aj oceľový kryt zakrývajúci zvislé rúrky a pôsobiaci na pokožku ľudského tela príjemne hrejivým sálavým teplom.

zehnder yucca mirror

Kúpeľňový radiátor Zehnder Yucca Mirror upúta ďalším vylepšením v podobe zrkadla, ktoré mu dodáva nezameniteľný dizajn.

Technické riešenie
Všetky spomínané radiátory možno napojiť na teplovodné ústredné kúrenie s možnosťou doplnenia elektrickou vykurovacou tyčou Irvar na kombinované vykurovanie, pričom sa teplota reguluje jednoduchým nastavením programu týždenného vykurovania. Tam, kde nie je ústredné kúrenie, možno využiť variant radiátora na čisto elektrickú prevádzku so vstavanou vykurovacou tyčou, naplnený vykurovacím médiom, ktoré sa nerozťahuje.
Myslite na bezpečnosť

Kúpeľňové radiátory Zehnder Yucca sú navyše bezpečné. Pýšia sa zaoblenými hranami a praktickou minimálnou stavebnou hĺbkou. Medzi ich ďalšie prednosti patrí jednoduché čistenie (možnosť zakúpiť si špeciálnu kefu z ovčej vlny) a v neposlednom rade aj vnútorná konštrukcia, ktorá zaručuje prietok teplej vody vo všetkých vodorovných rúrkach a tým i ohriatie celej veľkosti radiátora.

Aj paraván
zehnder yucca
V ponuke sú radiátory v jednoradovom alebo dvojradovom vyhotovení. Z estetického hľadiska sa dvojradové vyhotovenie odporúča vtedy, keď radiátor slúži ako deliaca stena v miestnosti. Okrem štandardnej bielej si môžete vybrať z 50 rôznych odtieňov alebo sa rozhodnúť pre vkusný chrómový variant.

Radiátory Zehnder Yucca nájdete v ponuke značkového predajcu MyBath. Svetové a štýlové kúpeľne na jednom mieste, všetko od obkladu po posledný doplnok, aby bola vaša kúpeľňa vysnívaným miestom na relax a očistu nájdete na www.mybath.sk. Spoľahnite sa na odborníkov, prvotriedne produkty a skvelé ceny.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.