Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Pozrite si: Bambuľka a dedo Jozef v novom videu

Obľúbení predstavitelia populárneho seriálu prichádzajú do televízie s ďalším dielom.

Načítavam video...

Dievčatko známe z pôvodného slovenského seriálu 80-tych rokov sa vracia v reklame Raiffeisen banky. Deda Jozefa stvárňuje herec František Kovár a úlohu malej Babuľky získala Markétka Šarudyová. V novom spote je hlavným hrdinom žltý kufrík, v ktorom si Bambuľka opatruje svoje obľúbené veci. Kufrík symbolizuje účet od Raiffeisen banky, ktorý ponúka tiež množstvo užitočných a prehľadných služieb. Najdôležitejšie je, že podobne ako Bambuľka, aj klienti banky vždy a presne vedia, čo vo svojom účte majú. Neprekvapia ich žiadne komplikované podmienky či skryté chytáky.

„V Raiffeisen banke veríme, že sa všetko vždy dá povedať jednoducho a ľudsky. Pri našom účte ani ostatných produktoch nenájdete množstvo parametrov, ktoré možno nekonečne kombinovať. Navyše, každý z našich produktov klienti vybavia na jedinú návštevu,“ vysvetľuje Lucia Suďová, riaditeľka Raiffeisen banky.

Za 4 eurá za vedenie účtu mesačne získajú klienti množstvo výhod:

-       neobmedzený počet platieb a prevodov

-       neobmedzený počet vkladov a výberov v pobočkách banky

-       kartu vydanú na počkanie

-       kasičku, čiže sporiaci účet určený na krátkodobé sporenie

-       prehľadný Internet banking

-       mesačný prehľad hospodárenia

-       a mnoho ďalších

Predovšetkým mesačný prehľad hospodárenia je pre slovenského klienta zaujímavou novinkou. Banka ho každý mesiac pribalí k výpisu z bežného účtu, pričom jednoducho a rýchlo pomôže zorientovať sa v peniazoch. Klienti v ňom vidia najdôležitejšie údaje o účte, koľko mesiacov chýba do splatenia pôžičky alebo kedy končí viazaný vklad.

„Som presvedčená, že si klienti náš účet rýchlo obľúbia. Budem spokojná len vtedy, ak budú spokojní aj naši klienti,“ dodáva Lucia Suďová.

Spoznajte účet Raiffeisen banky
pr490x405-lt-r437_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.