Pozrite si: Bambuľka a dedo Jozef v novom videu

Obľúbení predstavitelia populárneho seriálu prichádzajú do televízie s ďalším dielom.

Dievčatko známe z pôvodného slovenského seriálu 80-tych rokov sa vracia v reklame Raiffeisen banky. Deda Jozefa stvárňuje herec František Kovár a úlohu malej Babuľky získala Markétka Šarudyová. V novom spote je hlavným hrdinom žltý kufrík, v ktorom si Bambuľka opatruje svoje obľúbené veci. Kufrík symbolizuje účet od Raiffeisen banky, ktorý ponúka tiež množstvo užitočných a prehľadných služieb. Najdôležitejšie je, že podobne ako Bambuľka, aj klienti banky vždy a presne vedia, čo vo svojom účte majú. Neprekvapia ich žiadne komplikované podmienky či skryté chytáky.

„V Raiffeisen banke veríme, že sa všetko vždy dá povedať jednoducho a ľudsky. Pri našom účte ani ostatných produktoch nenájdete množstvo parametrov, ktoré možno nekonečne kombinovať. Navyše, každý z našich produktov klienti vybavia na jedinú návštevu,“ vysvetľuje Lucia Suďová, riaditeľka Raiffeisen banky.

Za 4 eurá za vedenie účtu mesačne získajú klienti množstvo výhod:

-       neobmedzený počet platieb a prevodov

-       neobmedzený počet vkladov a výberov v pobočkách banky

-       kartu vydanú na počkanie

-       kasičku, čiže sporiaci účet určený na krátkodobé sporenie

-       prehľadný Internet banking

-       mesačný prehľad hospodárenia

-       a mnoho ďalších

Predovšetkým mesačný prehľad hospodárenia je pre slovenského klienta zaujímavou novinkou. Banka ho každý mesiac pribalí k výpisu z bežného účtu, pričom jednoducho a rýchlo pomôže zorientovať sa v peniazoch. Klienti v ňom vidia najdôležitejšie údaje o účte, koľko mesiacov chýba do splatenia pôžičky alebo kedy končí viazaný vklad.

„Som presvedčená, že si klienti náš účet rýchlo obľúbia. Budem spokojná len vtedy, ak budú spokojní aj naši klienti,“ dodáva Lucia Suďová.

Spoznajte účet Raiffeisen banky
pr490x405-lt-r437_res.jpg

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom