Základné chyby pri čistení kobercov a pohoviek

Charakteristika hĺbkového tepovania

Ak sa zamyslíme a začneme rozmýšľať nad druhovým zložením nábytku v našich domovoch, určite nám bude hneď v prvej chvíli jasné, že pri čistení sedačiek a kobercov je potrebné zvoliť absolútne odlišný spôsob, ako napríklad pri umývaní porcelánu. Je oveľa jednoduchšie napustiť vodu do umývadla či lavóra a iba  zmyť nánosy prachu a pozaschýnané muchy, ako sa snažiť  mokrou handrou vytepovať čalúnenie na pohovke. Či už sa jedná o čistenie pohovky, kresla, postele alebo našu pozornosť zameriame na čistenie interiéru auta, ideme robiť činnosť, ktorá si vyžaduje špeciálny prístup a starostlivosť. V týchto prípadoch je ne mieste ozvať sa upratovacej firme Topservis  v Bratislave. Pri týchto činnostiach sa určite neoplatí byť prehnane šetrný, lebo veľmi jednoducho môžeme dosiahnuť katastrofický výsledok. Klasická predstava ľudí, ktorí starostlivosť a ošetrenie svojho najdrahšieho nábytku zveria vedru s mokrou handrou a nekvalitnému vysávaču, určite dlhému životu Vašej sedačke nesvedčí. Obzvlášť je dôležité byť obozretný v prípadoch veľmi chatrných a na poškodenie náchylných materiálov ako koža či samet.

Charakteristika hĺbkového tepovania

Hĺbkové tepovanie či už sedačkových súprav a či iba behúňov v predsieni má svoje presné kroky a postupy.  Celý tento čistiaco – dezinfekčný proces v sebe zahŕňa znaky cez čistiaci a zmäkčujúci proces práčky až po programy sušičky. Špecifiká sú skoro zhodné, no však na prvý pohľad spolu nemajú nič spoločné. Výhoda prania je zrejmá, prádlo sa iba vloží do prístroja, stlačí sa gombík a a práčka vykoná všetky činnosti sama. V tejto chvíli naozaj záleží už len na kvalite prístroja a schopnosti čistiacich prostriedkov odstrániť fľaky a špinu. Kvalitné prístroje vlastnia iba profesionálne firmy ako je Topservis.

A tu sa dostávame do úskalia hĺbkového čistenia kobercov a sedačiek, kedy je vlastne nepredstaviteľnou výhodou profesionálna firma Topservis s odbornými skúsenosťami, pretože do čistenia vstupuje ľudský faktor. Ak je čistenie prevedené neodborne, tak naša alergia dostane ešte viac zabrať. Pretože roztoče, baktérie a prach už nebudú jedinou súčasťou nášho obývačkového setu, ale pridá sa k nim aj množstvo potencionálne nekvalitnej chémie, ktorá jednoznačne nášmu zdraviu neuľaví. Ak nám však záleží na našom zdravý, existuje aj iná možnosť ako len súčasný doktori. Celostná medicína  je alternatívou k súčasnému zdravotníctvu.

Ďalším faktom je, že je potrebné poznať rôzne postupy a fígle, ako sa čo najlepšie a najrýchlejšie dopracovať k želanému výsledku, pretože asi každému je jasné, že prehnané mechanické čistenie materiál ničí. Problém tvoria hlavne škvrny, zažratá mastnota, poprilepované žuvačky a veľmi odolné krvavé bodky. Každá upratovacia firma s dlhoročnými skúsenosťami ako Topservis, má tieto nástrahy dávno vychytané a v predstihu sa im dokáže vyhnúť. Preto v procese čistenia je už aj pridaná zložka na odstránenie roztočov, plesní a baktérií, aby sa dej čo najviac zhomogenizoval a výsledok bol o to efektívnejší. Po návšteve Topservis si môžete byť istý, že žiadny paraziti sa  vo Vašej posteli či gauči ďalších šesť mesiacov neobjavia. Zabudnite preto na namáhavé a časovo náročné mechanické ručné čistenie, zverte túto činnosť do rúk Topservis a iba oddychujte a vychutnávajte si pocit čistého a voňavého domova.

A prevládne pokoj a príjemný pocit!

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom