V Polus City Center na oteckov nezabúdajú.

Nie je obvyklé oslavovať Deň otcov, ale v Polus City Center sa rozhodli, že tento sviatok je nemenej dôležitý ako deň matiek a MDD.

Nie je obvyklé oslavovať  Deň otcov, ale v Polus City Center  sa rozhodli, že tento sviatok je nemenej dôležitý ako Deň matiek, Deň rodiny či MDD. Veď oteckovia majú  v rodine i spoločnosti svoje dôležité miesto.  Polus na oteckov myslí a pripravil pre nich od 12. do 15. júna prekvapenie v podobe viacerých aktivít.

Napriek tomu, že v súvislosti s deťmi sa viac hovorí o význame matky a materskej starostlivosti, lásky a výchovy, otec má tiež veľmi dôležitú úlohu v rodine. O tom, že otec je dôležitý, niet pochýb. No akoby sme si to občas dostatočne neuvedomovali. Otec dáva deťom odlišný pohľad na svet ako matka. Je schopný naučiť ich kopec vecí, obohatiť detský svet o množstvo zážitkov, pomôcť s rôznymi problémami. Otec je vskutku hlava rodiny a mal by mať svoj rešpekt. Deti, ktoré majú matku aj otca, získavajú správny obraz o rodine. A otec je tiež akýmsi ochrancom celej rodiny, stará sa o jej živobytie a zabezpečuje mnoho iných vecí.

Deň detí, Deň matiek, Deň žien – to všetko sú sviatky, na ktoré sme si zvykli a všetci o nich vieme. No mnohí z nás ani netušia, že aj otcovia majú svoj sviatok, teda Deň otcov. Ten sa oslavuje vždy tretiu nedeľu v mesiaci jún, čiže tento rok pripadá Deň otcov na nedeľu 15. júna.

Polus sa rozhodol pomôcť  plniť sny oteckov a pripravil akciu pod názvom „Prekvapenie pre ocka“  Ak sa aj vy zastavíte v termíne od 12. do 15. júna  popoludní v čase od 15,00 do 18,00  v hlavnej rotunde Polusu, môžete nielen vyplniť  krásnu  pohľadnicu, ktorú za vás  odošle Polus ako prianie k sviatku otcov. Zároveň môžete napísať svoj tip na darček pre otecka. Tie najzaujímavejšie tipy s pekným príbehom o oteckovi  v Poluse ocenia a vášmu oteckovi darujú  vami vytipovaný darček.

A nielen to! Polus pripravil na Deň otcov  v nedeľu 15.6. od 15. hodiny zábavný program  určený hlavne oteckom. Počas celého popoludnia sa budú môcť zabávať s atrakciami ako sú modely áut, helikoptér, kladivový silomer, technická vychytávka Kinect Adventures a Kinect sports. Exihibície a meranie síl v pretláčaní predvedú  známi Strongmani.  Zábavným popoludním bude sprevádzať herec Lukáš Pavlásek.

Oteckovia,  nedeľa 15.6.  je váš sviatok, príďte ho osláviť do POLUS CITY CENTER!

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.