Spojte si nevýhodné úvery do jednej splátky, oplatí sa to!

Matematika je jednoduchá: Môžete získať nižšiu splátku a 30 € na ruku.

Matematika je jednoduchá: Môžete získať nižšiu splátku a 30 € na ruku.  BRATISLAVA – Splácate nový televízor, či staršiu pôžičku na rekonštrukciu bytu? Ak vám vaše úvery v rôznych bankách či iných spoločnostiach prerástli cez hlavu, začnite čím skôr konať. Vybavte si v banke jeden nový spojený úver – bude to jednoduchšie a lacnejšie. Zbavíte sa tak starostí a vo svojich peniazoch budete mať väčší poriadok.  Návod ako si poradiť s nevýhodnými pôžičkami a  ušetriť pritom je jednoduchý – volá sa konsolidácia. Ide o spojenie viacerých doterajších úverov do jedného. Tento rýchly a praktický spôsob už využívajú tisícky Slovákov.  Musíte si však dobre zvážiť, v ktorej banke sa vám konsolidovať naozaj oplatí.   Slováci si radi upratujú v pôžičkách Podľa štatistík každý desiaty úver vznikol spojením starších úverov, lízingu či splátok. Záujem klientov o túto službu neustále rastie. Ak mesačne splácate viacero hotovostných pôžičiek či nákupov na splátky a celková suma presahuje možnosti vášho rodinného rozpočtu, je lepšie požiadať o bezúčelový spotrebný úver v banke.   Banku si starostlivo vyberte Ľudia pri výbere bankových produktov dôverujú stabilným hráčom na trhu. Slovenská sporiteľňa poskytuje dlhodobo najviac úverov, preto sa oplatí opýtať na konsolidáciu práve v nej. Navyše, najväčšia banka na Slovensku má teraz špeciálnu ponuku. Ak vám vypočítajú nižšiu splátku, každý mesiac ušetríte. A ešte aj  dostanete 30 eur v hotovosti. Neveríte? Najlepšie urobíte, ak sa poradíte s odborníkom v najbližšej pobočke sporiteľne.   Koľko môžete ušetriť vy? Zistite, koľko môžete ušetriť na splátkach. Praktickú konsolidačnú kalkulačku nájdete tu

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.