Peniaze za obed? Vyrovnajte sa s kolegom cez mobil

Potrebujete vrátiť peniaze a nemáte pri sebe presnú sumu. Aj toto je dôvod vymeniť hotovosť za aplikáciu.

Potrebujete vrátiť peniaze a nemáte pri sebe presnú sumu. Aj toto je jeden z dôvodov vymeniť hotovosť za aplikáciu.

Tatra banka VIAMO je aplikácia, ktorá umožňuje jednoducho a rýchlo posielať peniaze z mobilu na mobil. Stačí poznať telefónne číslo príjemcu a jednorázovo môžete zaslať až 150 eur. VIAMO sa osvedčilo najmä v situáciách, kde dovtedy dominovala hotovosť, napríklad pri vyrovnávaní sa za obedy, posedenia s priateľmi, kultúrne či športové podujatia.

Kolegovi alebo známemu tak môžete zaplatiť presnú sumu za obed a nestane sa vám, že na to neskôr zabudnete. To, že známy nemá službu VIAMO nie je prekážkou, registrácia vyžaduje len pár klikov. Aplikácia Tatra banka VIAMO je celkovo užívateľsky veľmi príjemná a intuitívna, vďaka čomu je rovnako obľúbená u mužov aj u žien. Za necelý rok si stiahlo aplikáciu takmer 50 000 klientov Tatra banky.

„Počet klientov, ktorí používajú Tatra banka VIAMO, jednoznačne svedčí o tom, že aplikácia je inovatívna a atraktívna. To, čo klienti najviac vítajú, je rýchlosť a jednoduchosť jej použitia," vyjadrila sa Pamela Babuščáková, vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov Tatra banky.

Na ľubovoľný telefón, do každej banky

Vyrovnať sa môžete aj s človekom, ktorý nemá smartfón. Peniaze cez aplikáciu Tatra banka môžete posielať aj milovníkom starých telefónov, ktorí sa nechcú vzdať tlačidiel. Rovnako nezáleží na tom, či váš kolega alebo známy má rovnako banku ako vy. Peniaze prídu bez akýchkoľvek komplikácií do ktorejkoľvek slovenskej banky.

Bezpečnosť

Obávate sa, čo sa stane, keď stratíte telefón, alebo vám ho niekto ukradne? Každú transakciu potvrdzujete 4-miestnym PIN kódom a ak sa zadá 3x chybný kód, aplikácia sa zablokuje. Navyše, rovnako ako pri strate karty si môžete aplikáciu deaktivovať – či už vo vašom profile na webovej stránke alebo prostredníctvom banky. Takže vaše peniaze zostávajú stále v bezpečí.

Stiahnite si aplikáciu pre Android

Stiahnite si aplikáciu pre iPhone

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate

Motoristi si vychutnajú príjemnú atmosféru aj nové služby.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.