Revolúcia od O2: V Česku už za roaming neplatíte!

V Česku volajú, internetujú a posielajú správy za slovenské ceny úplne všetci zákazníci O2.

Je jedno, aký máte program, či máte kartu, alebo platíte na faktúru. V Česku volajú, internetujú a posielajú správy za slovenské ceny úplne všetci zákazníci O2 tak, akoby ani neprekročili hranice.

S O2 za slovenské ceny v celom Česku

Žiadny zákazník O2 sa už nemusí obávať o poplatky spojené s roamingom v celej Českej republike. Volania, internet či posielanie správ je odteraz účtované slovenskými cenami, podľa programu, ktorý máte nastavený. Je jedno, aký máte program, novinka platí pre všetkých bez rozdielu a automaticky. Nemusíte robiť vôbec nič, žiadne poplatky, žiadne aktivácie, v Česku ste jednoducho ako doma. Nie len vy, najmä váš telefón. Ten sa po prekročení hraníc automaticky napojí na českú O2 sieť a je to.

Janka, študentka

Štúdium v zahraničí nie je lacná záležitosť, dokonca ani v Česku nie. K bežným nákladom študentov na Slovensku sa mi prirátavajú ešte aj výdaje na mobil. To som doteraz riešila českou SIM kartou, avšak byť zastihnuteľná na dvoch číslach naraz nie je veľmi pohodlné. Teším sa, že O2 opäť raz prinieslo niečo, čo skutočne aj využijem! Ozaj, vedeli ste, že nás v Česku študuje až 24 tisíc?

Noro, manažér v Prahe

Niekedy mám pocit, že Praha je plná Slovákov, všade kam sa pohnem ich vidím. Krajinu najlepšie spoznáte tak, že v nej pracujete a žijete zároveň. Je skvelé mať len jeden „československý telefón“ a nemusieť tak deliť ľudí podľa krajiny kde žijú. Preto dávam O2 palec hore.

Peter, turista

Je skvelé byť v inej krajine a ostať so svojimi blízkymi v kontakte tak, ako keby som bol doma. Najväčšou výhodou pre mňa sú dáta v cene slovenských, keďže na Facebook pridávam fotky z každej destinácie kde som. Sledujte môj profil, mám „selfie“ s pražským orlojom.

O2 Extra výhody

O2 ponúka pre všetkých svojich zákazníkov aj ďalšie výhody, ktoré môžu pri návšteve Českej republiky využiť. S O2 Extra výhodami majú 25% zľavu na obojsmerný lístok Bratislava – Brno – Praha s prepravcom Eurolines, 50% zľavu na celodenný lístok vlakom po ČR, až 19% zľavu na akýkoľvek nápoj v kaviarňach Starbucks v Českej republike, resp. zľavu na ubytovanie vo vybraných hoteloch so spoločnosťou EA Hotels. Viac informácií nájdete na http://www.extravyhody.o2.sk alebo priamo v mobilnej aplikácii O2 Extra výhody. Zákazník si môže vygenerovať kód vopred alebo bezplatne aj priamo v ČR.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.