Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Podnikatelia si môžu zľahčiť prístup na zahraničné trhy

Slovenskí podnikatelia budú mať ľahší prístup na trhy svojich zahraničných partnerov.

BRATISLAVA 24. júna - SBA / Slovak Business Agency / ako člen siete Enterprise Europe Network, podporuje aj medzinárodný rast malých a stredných podnikateľov na Slovensku a zabezpečuje im potenciálnych obchodných, či technologických partnerov i v zahraničí. Napomáha im preniknúť na nové trhy a to nielen v rámci Európskej Únie, ale aj na trhy tretích krajín ako sú Rusko, Uzbekistan, Japonsko, či iné.

Informačné podujatie zamerané na spoluprácu s uzbeckými partnermi sa uskutoční 26. júna 2014 v Bratislave. Jeho obsahová náplň je zameraná na možnosti pre slovenské firmy ako užšie spolupracovať s uzbeckými manažérmi a na perspektívy, ktoré poskytuje slovenským firmám podnikanie v Uzbekistane. Spoločnosti, ktoré majú záujem o podujatie a o služby SBA, sa môžu priebežne registrovať aj prostredníctvom on-line formulára.

Uzbecká republika je jedna z najrýchlejšie rastúcich ekonomík v Strednej Ázii s viac ako 30 miliónmi spotrebiteľov. V ostatnom desaťročí pravidelne dosahuje približne 8 % nárast HDP a vytvára priaznivé prostredie pre investície, rozsiahly systém záruk a privilégií garantovaných zákonom pre zahraničných investorov a ucelený systém opatrení na povzbudenie činnosti firiem so zahraničnými investíciami.

Slovak Business Agency (SBA) ponúka malým a stredným podnikom so sídlom na Slovensku možnosť registrovať sa aj do databázy medzinárodnej spolupráce, ktorá je v súčasnosti v štádiu prípravy.

Podujatie sa koná v rámci projektu Management Training Programme (MTP) – Capacity Building for Small and Medium Enterprise Management in Uzbekistan, ktorý je finančne podporený z prostriedkov Európskej komisie.

Slovak Business Agency (SBA)
Miletičova 23
www.sbagency.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line