Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Podnikatelia si môžu zľahčiť prístup na zahraničné trhy

Slovenskí podnikatelia budú mať ľahší prístup na trhy svojich zahraničných partnerov.

BRATISLAVA 24. júna - SBA / Slovak Business Agency / ako člen siete Enterprise Europe Network, podporuje aj medzinárodný rast malých a stredných podnikateľov na Slovensku a zabezpečuje im potenciálnych obchodných, či technologických partnerov i v zahraničí. Napomáha im preniknúť na nové trhy a to nielen v rámci Európskej Únie, ale aj na trhy tretích krajín ako sú Rusko, Uzbekistan, Japonsko, či iné.

Informačné podujatie zamerané na spoluprácu s uzbeckými partnermi sa uskutoční 26. júna 2014 v Bratislave. Jeho obsahová náplň je zameraná na možnosti pre slovenské firmy ako užšie spolupracovať s uzbeckými manažérmi a na perspektívy, ktoré poskytuje slovenským firmám podnikanie v Uzbekistane. Spoločnosti, ktoré majú záujem o podujatie a o služby SBA, sa môžu priebežne registrovať aj prostredníctvom on-line formulára.

Uzbecká republika je jedna z najrýchlejšie rastúcich ekonomík v Strednej Ázii s viac ako 30 miliónmi spotrebiteľov. V ostatnom desaťročí pravidelne dosahuje približne 8 % nárast HDP a vytvára priaznivé prostredie pre investície, rozsiahly systém záruk a privilégií garantovaných zákonom pre zahraničných investorov a ucelený systém opatrení na povzbudenie činnosti firiem so zahraničnými investíciami.

Slovak Business Agency (SBA) ponúka malým a stredným podnikom so sídlom na Slovensku možnosť registrovať sa aj do databázy medzinárodnej spolupráce, ktorá je v súčasnosti v štádiu prípravy.

Podujatie sa koná v rámci projektu Management Training Programme (MTP) – Capacity Building for Small and Medium Enterprise Management in Uzbekistan, ktorý je finančne podporený z prostriedkov Európskej komisie.

Slovak Business Agency (SBA)
Miletičova 23
www.sbagency.sk

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.