Niké za 8 mesiacov vyplatila na výhrach za žreby 4,5 milióna eur

Hlavnú výhru 300 000 eur ešte nie!

Za prvých  8 mesiacov predaja „nových“ žrebov Niké sa predalo vyše troch miliónov kusov. Zákazníci rozhodli o tom, že legenda sa vrátila vo veľkom štýle. Spoločnosť preto vydáva novú – už desiatu – emisiu.

V prvej polovici 90-tych rokov kraľovali lotériám žreby Hra o Niké na Konto nádeje. Spomínate si na žreb s dúhou a TV hru s kolesom šťastia? Po dlhšej odmlke spôsobenej legislatívnymi zmenami sa stieracie žreby Niké v septembri minulého roka vrátili späť. Už prvých 5 emisií vyvolalo veľký záujem – Veselé zvieratká sa vypredali za tri mesiace, Objav poklad za pol roka a  Blesková 50 sa minie v priebehu týždňov.

Vďaka úspechu u zákazníkov Niké pokračuje jubilejnou desiatou emisiou s názvom Rubínová 7. Na 5 eurových žreboch rubínovej farby je možné vyhrať až 100 000 eur. V celej emisii sa pritom nachádzajú dve hlavné výhry! Výherný je každý štvrtý žreb a na jednom žrebe je možnosť vyhrať až 20 výhier naraz.

Žreby Rubínová 7 nadväzujú na z obchodného hľadiska veľmi úspešnú emisiu Diamantová 7. Spolu so žrebmi Zlatá pokladnica sa často kupujú ako pekný darček. Nejde len o krásny žreb, pretože spolu s ním darujete chvíľu napätia, zábavy a príležitosti vyhrať sumu, ktorá poteší, ale aj skutočne veľké peniaze!

Koľko žrebov doteraz bolo výherných? Žreby Niké výhrou doteraz potešili už takmer 800 000 krát, sumou bezmála 4,5 milióna eur!  Maximálna možná výhra – 300 000 eur – však ešte stále nenašla svojho majiteľa. Z hľadiska šancí je preto práve teraz najlepší čas na nákupy a stieranie vo veľkom!

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.