Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Kaviareň Jersey vás privíta vo vynovených priestoroch

Kaviareň Jersey vás privíta priestrannou letnou terasou s bezbariérovým vstupom. Deti sa zahrajú v detskom kútiku s pieskoviskom a trampolínou.

Kaviareň Jersey vás privíta vo svojich vynovených priestoroch s priestrannou letnou terasou s bezbariérovým vstupom. Deti sa zahrajú v detskom kútiku s pieskoviskom a trampolínou. Kaviareň vám ponúka možnosť zahrať si šípky v stavebne oddelenej nefajčiarskej zóne. Pripravujeme pre vás mnoho akcií v príjemnom prostredí. Zorganizujeme pre vás oslavu, detskú party v uzavretej spoločnosti.

Tešíme sa na vás:

Pondelok až štvrtok 7.30 – 22.00 h

Piatok 7.30 – 24.00 h

Sobota 15.00 – 24.00 h

Nedeľa 15.00 – 22.00 h

Ulica A. Sládkoviča 24, 934 01 Levice (vedľa bývalého Telecomu)

p1150029-r428_res.jpg

p1150039-r819_res.jpg

p1150062-r300_res.jpg

p1150098-r575_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

6 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

8 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

9 h