Aktuálny rebríček najčítanejších článkov servera Tlačové správy

Rekord v čítanosti v sledovanom období dosiahol s počtom takmer 78 tisíc otvorení článok s témou o vzdelávaní a získavanií certifikátov pre prácu s výpočtovou technikou.

Server Tlačové správy SME publikoval za uplynulých sedem mesiacov vyše 720 nových tlačových správ a pr článkov. Priemerný mesačný počet užívateľov stránky (RU) za obdobie 1-7/2014 dosiahol 86 tisíc. Celkový počet otvorení tlačových správ bol 1,3 milióna, pričom desať najčítanejších vygenerovalo 28% zobrazení (364 tisíc). Ktoré boli najúspešnejšie?

Desať najčítanejších správ servera Tlačové správy SME:

Tlačová správa / pr článok  Počet otvorení
Microsoft s Aptech Europe testuje študentov SŠ a VŠ          77 901
Vzdelávací program “IT v kurze” pre mladých nezamestnaných          75 745
Pozor, Monika Flašíková sa hlási o slovo          38 871
Na svetovo úspešné podnikanie stačí voda a vietor          31 522
Amazon dá prácu ľuďom s jazykmi          29 648
Slováci sú v Česku ako doma          25 810
Podpora pre Windows XP končí, používateľom hrozí únik dát          22 077
Zdvihla vám banka poplatok za účet? Máme riešenie!          21 171
Podľa hodiniek spoznáme človeka          20 944
Investori Rezidencie Machnáč sa ospravedlňujú zákazníkom          20 770

Poznámka: Počet otvorení je odo dňa zverejnenia správy / pr článku do konca sledovaného obdobia (1-7/2014). Väčšina z článkov bola s príplatkovým umiestnením v prémiovom obsahu Sme.sk, t.j. boli avizované obmedzený čas aj vo widgete Tlačové správy sme.sk, alebo na Hlavnej stránke Sme.sk alebo vo vybranej sekcii Sme.sk. Zdroj dát: AIMmonitor a štaitistický modul systému Tlačové správy.

Avizovanie v prémiovom obsahu, dobré témy a titulkovanie

Na dobrej čítanosti jednotlivých článkov zverejňovaných na serveri Tlačové správy SME sa podieľa automatické avizovanie ich titulkov v záložke “Najnovšie” boxu na Hlavnej stránke a v spravodajstve Sme.sk. Najčítanejšie články – väčšinou podporené za príplatok avizovaním v prémiovom obsahu Sme.sk – vo widgete Tlačové správy sme.skalebo na Hlavnej stránke Sme.sk alebo vo vybranej sekcii Sme.sk, dosahujú až niekoľko tisíc otvorení za deň. Dôležitým faktorom ovplyvňujúcim ich čítanosť je atraktivita ich tém a správne titulkovanie. Rekord v čítanosti v sledovanom období januára až júla 2014 dosiahol s počtom takmer 78 tisíc otvorení článok, ktorý zaujal témou o vzdelávaní a získavanií certifikátov pre prácu s výpočtovou technikou.

Viac o ponuke tlačových správ a pr článkov na Sme.sk nájdete TU. Zaujímate sa o textovú reklamu? Sledujte náš blog Novinky o inzercii na Sme.sk.
(VM)

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.