Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Distribučné centrum vo Zvolene má novú triedičku balíkov

Po roku od otvorenia novej centrály a distribučného centra vo Zvolene tu Geis inštaloval novú technológiu pre triedenie balíkov.

Nová triediaca linka je ďalšou významnou investíciou do balíkovej logistiky Geis Parcel na Slovensku.

Jedným z dôvodov výstavby novej triediacej linky sú každoročné vysoké nárasty objemov balíkových zásielok, ktoré už niekoľko rokov po sebe dosahujú dvojciferné hodnoty.

Dvojposchodová triediaca linka, zahŕňa okrem samotnej triediacej časti, umiestnenej na druhom poschodí linky, tiež štyri teleskopické vstupy, 10 výstupov a dopravníkov k 87 dverám pre nakládku vytriedených balíkov.

Pri vstupe zásielky do triediaceho systému je načítaný čiarový kód a kamerový systém zaznamenáva behom triediaceho procesu cestu každého balíku. Kapacita zariadenia je v túto chvíľu cca 3000 vytriedených balíkov za hodinu. Centrálne prekladisko je tak schopné kvalitne zvládať vysoké objemy a urýchliť tým aj odjazdy doručovacích vodičov na jednotlivých pobočkách.

"Súčasne investujeme tiež do modernizácie triediacich technológií na jednotlivých regionálnych pobočkách. Budujeme spoľahlivo fungujúci systém, ktorý patrí k najmodernejším technologickým zariadeniam na slovenskom logistickom trhu," uvádza Dušan Vilhan, obchodný riaditeľ skupiny Geis na Slovensku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.