Distribučné centrum vo Zvolene má novú triedičku balíkov

Po roku od otvorenia novej centrály a distribučného centra vo Zvolene tu Geis inštaloval novú technológiu pre triedenie balíkov.

Nová triediaca linka je ďalšou významnou investíciou do balíkovej logistiky Geis Parcel na Slovensku.

Jedným z dôvodov výstavby novej triediacej linky sú každoročné vysoké nárasty objemov balíkových zásielok, ktoré už niekoľko rokov po sebe dosahujú dvojciferné hodnoty.

Dvojposchodová triediaca linka, zahŕňa okrem samotnej triediacej časti, umiestnenej na druhom poschodí linky, tiež štyri teleskopické vstupy, 10 výstupov a dopravníkov k 87 dverám pre nakládku vytriedených balíkov.

Pri vstupe zásielky do triediaceho systému je načítaný čiarový kód a kamerový systém zaznamenáva behom triediaceho procesu cestu každého balíku. Kapacita zariadenia je v túto chvíľu cca 3000 vytriedených balíkov za hodinu. Centrálne prekladisko je tak schopné kvalitne zvládať vysoké objemy a urýchliť tým aj odjazdy doručovacích vodičov na jednotlivých pobočkách.

"Súčasne investujeme tiež do modernizácie triediacich technológií na jednotlivých regionálnych pobočkách. Budujeme spoľahlivo fungujúci systém, ktorý patrí k najmodernejším technologickým zariadeniam na slovenskom logistickom trhu," uvádza Dušan Vilhan, obchodný riaditeľ skupiny Geis na Slovensku.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.