E&S Investments Slovakia sprostredkuje produkty UniCredit Bank

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

UniCredit Bank si vždy zakladá na vysokej kvalite svojich produktov a partnerov. Preto ju môžu zastupovať iba vybrané spoločnosti. Pri ich výbere zohrávajú hlavnú úlohu skúsenosti zástupcov, kvalita služieb a orientácia na klienta. Bez týchto kľúčových vlastností nemôže fungovať žiadny kvalitný obchodný vzťah.

"Ponúkať produkty nemôže spočiatku každý viazaný zástupca E&S Investments. Musí spĺňať podmienky dané zákonom a navyše musí v rámci interných procesov prejsť náročným školením ", hovorí pán Michal Kažík, manažér vzdelávania E&S Investments pre Českú republiku a Slovensko. "Takto je zaručená kvalita poskytovaných služieb a klient dostane vždy správne a relevantné informácie", doplňuje Kažík.

Exkluzívne produkty od UniCredit Bank

Tieto náročné školenia  majú svoje opodstatnenie.  E&S Investments si vždy zakladá na profesionalite svojich obchodných partnerov a navyše si unikátne produkty  z ponuky UniCredit Bank zaslúžia  profesionálnu prezentáciu.

Takmer každá rodina  na Slovensku už niekedy využila bankový úver, niektoré ich čerpajú aj niekoľko. Dohodnú si podmienky, úver splácajú a neuvažujú o tom, či by splátky nemohli byť nižšie. Presne pre takýchto klientov pripravila UniCredit Bank skvelé riešenie, ktoré počíta aj s bohatou odmenou za riadne splácanie.

Viac informácií o optimalizácii spotrebiteľských úverov sa dozviete na www.unicreditshop.sk.

Kto je E&S Investments Slovakia, s.r.o.

Skupina E&S je jedným z popredných investičných poradcov a sprostredkovateľov v Rakúsku, Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Počiatky skupiny E&S siahajú do roku 1985, kedy bola založená rakúska spoločnosť Ertrag & Sicherheit Vermögensberatung GmbH. V regióne centrálnej a východnej Európy má viac než 70 pobočiek. Obsiahle portfólio produktov zahŕňa predovšetkým investície do vecných hodnôt pre budovanie majetku pre každého.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.