E&S Investments Slovakia sprostredkuje produkty UniCredit Bank

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

UniCredit Bank si vždy zakladá na vysokej kvalite svojich produktov a partnerov. Preto ju môžu zastupovať iba vybrané spoločnosti. Pri ich výbere zohrávajú hlavnú úlohu skúsenosti zástupcov, kvalita služieb a orientácia na klienta. Bez týchto kľúčových vlastností nemôže fungovať žiadny kvalitný obchodný vzťah.

"Ponúkať produkty nemôže spočiatku každý viazaný zástupca E&S Investments. Musí spĺňať podmienky dané zákonom a navyše musí v rámci interných procesov prejsť náročným školením ", hovorí pán Michal Kažík, manažér vzdelávania E&S Investments pre Českú republiku a Slovensko. "Takto je zaručená kvalita poskytovaných služieb a klient dostane vždy správne a relevantné informácie", doplňuje Kažík.

Exkluzívne produkty od UniCredit Bank

Tieto náročné školenia  majú svoje opodstatnenie.  E&S Investments si vždy zakladá na profesionalite svojich obchodných partnerov a navyše si unikátne produkty  z ponuky UniCredit Bank zaslúžia  profesionálnu prezentáciu.

Takmer každá rodina  na Slovensku už niekedy využila bankový úver, niektoré ich čerpajú aj niekoľko. Dohodnú si podmienky, úver splácajú a neuvažujú o tom, či by splátky nemohli byť nižšie. Presne pre takýchto klientov pripravila UniCredit Bank skvelé riešenie, ktoré počíta aj s bohatou odmenou za riadne splácanie.

Viac informácií o optimalizácii spotrebiteľských úverov sa dozviete na www.unicreditshop.sk.

Kto je E&S Investments Slovakia, s.r.o.

Skupina E&S je jedným z popredných investičných poradcov a sprostredkovateľov v Rakúsku, Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Počiatky skupiny E&S siahajú do roku 1985, kedy bola založená rakúska spoločnosť Ertrag & Sicherheit Vermögensberatung GmbH. V regióne centrálnej a východnej Európy má viac než 70 pobočiek. Obsiahle portfólio produktov zahŕňa predovšetkým investície do vecných hodnôt pre budovanie majetku pre každého.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.