Nedeľa, 21. apríl , 2019

E&S Investments Slovakia sprostredkuje produkty UniCredit Bank

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

E&S Investments Slovakia, s.r.o. v spolupráci s piatou najväčšou bankou na slovenskom trhu začala spoluprácu v oblasti úverov.

UniCredit Bank si vždy zakladá na vysokej kvalite svojich produktov a partnerov. Preto ju môžu zastupovať iba vybrané spoločnosti. Pri ich výbere zohrávajú hlavnú úlohu skúsenosti zástupcov, kvalita služieb a orientácia na klienta. Bez týchto kľúčových vlastností nemôže fungovať žiadny kvalitný obchodný vzťah.

"Ponúkať produkty nemôže spočiatku každý viazaný zástupca E&S Investments. Musí spĺňať podmienky dané zákonom a navyše musí v rámci interných procesov prejsť náročným školením ", hovorí pán Michal Kažík, manažér vzdelávania E&S Investments pre Českú republiku a Slovensko. "Takto je zaručená kvalita poskytovaných služieb a klient dostane vždy správne a relevantné informácie", doplňuje Kažík.

Exkluzívne produkty od UniCredit Bank

Tieto náročné školenia  majú svoje opodstatnenie.  E&S Investments si vždy zakladá na profesionalite svojich obchodných partnerov a navyše si unikátne produkty  z ponuky UniCredit Bank zaslúžia  profesionálnu prezentáciu.

Takmer každá rodina  na Slovensku už niekedy využila bankový úver, niektoré ich čerpajú aj niekoľko. Dohodnú si podmienky, úver splácajú a neuvažujú o tom, či by splátky nemohli byť nižšie. Presne pre takýchto klientov pripravila UniCredit Bank skvelé riešenie, ktoré počíta aj s bohatou odmenou za riadne splácanie.

Viac informácií o optimalizácii spotrebiteľských úverov sa dozviete na www.unicreditshop.sk.

Kto je E&S Investments Slovakia, s.r.o.

Skupina E&S je jedným z popredných investičných poradcov a sprostredkovateľov v Rakúsku, Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Počiatky skupiny E&S siahajú do roku 1985, kedy bola založená rakúska spoločnosť Ertrag & Sicherheit Vermögensberatung GmbH. V regióne centrálnej a východnej Európy má viac než 70 pobočiek. Obsiahle portfólio produktov zahŕňa predovšetkým investície do vecných hodnôt pre budovanie majetku pre každého.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.