Vianočné pozdravy a novoročenky firmy PAMAS

Aj keď vianočné sviatky sú pre mnohých z nás ešte v nedohľadne, je dobré, aby sme sa na záver pracovného roka pripravili už dnes.

Aj keď vianočné sviatky sú pre mnohých z nás ešte v nedohľadne, je dobré, aby sme sa na záver pracovného roka pripravili už dnes.

Momentálne žijeme v uponáhľanej dobe plnej zhonu a virtuálnych možností. Koniec roka je pre mnohých z nás veľmi náročné obdobie na naplánovanie všetkých úloh, ktoré chceme stihnúť. Práve záver kalendárneho roka a obdobie vianočných sviatkov je ten správny čas, kedy chceme svoju vďaku vyjadriť obchodným partnerom, priateľom a blízkym.

Snažíme si prácu čo najviac uľahčiť a práve hektický záver pracovného roka mnohých z nás prinúti siahnuť po nie celkom šťastnej forme zasielania novoročného blahoželania vo forme e-mailu alebo sms správy. Treba si však uvedomiť, že spolu so zmazaním správy sa stráca aj Vaša forma vyjadrenia vďaky.

Klasickým vianočným pozdravom sa nič nevyrovná a sú tou správnou formou vyjadrenia úcty, priazne a poďakovania obchodným partnerom. Firma Pamas-Trenčín má pre Vás pripravenú kolekciu vianočných a novoročných pozdravov. Výber a objednanie Vás časovo nezaťaží a ostatné za Vás vyrieši vysokokvalifikovaní tím grafikov a tlačiarov.

Firma s 20. ročnou tradíciou Vám prináša ponuku novoročeniek plnú nápadov a inovácií. Výber je skutočne široký a uspokojí aj najnáročnejšieho zákazníka. Pri tvorbe vianočných blahoželaní sú grafici inšpirovaní predovšetkým klasickými vianočnými motívami, akými sú napr. vianočný stromček, snehová vločka a zasnežená krajina. Pričom samotné prevedenie je od klasického až po moderné stvárnenie pozdravu. Pri ich výrobe tlačiari využívajú kombináciu slepotlače, ražby a stále populárnejšiu termografiu. Ide o špeciálnu tlač, ktorá vytvára 3D efekt.

Do Vašej pozornosti preto dávame pozdrav č. 607,

ktorý je termografiou potlačený. Snehovým vločkám, ktoré tvoria motív pozdravu termografia dodáva plasticitu a objem. Exkluzivitu všetkých vianočných pozdravov dotvárajú vysokokvalitné papiere popredných európskych výrobcov.

Široká kolekcia ponúka novoročné pozdravy kartičkové, otváracie, lepené z viacerých vrstiev papiera, doplnené o stužky, ručne viazané mašličky, laserom vyrezávané drevené vločky a stromčeky. Firma Pamas, ako jedna z mála, zasiela vianočné blahoželania v skompletovanom stave.

Pre samotného výrobcu je prvoradá spokojnosť zákazníka a preto ponúka široký výber textov, ktoré je možné do vianočných pozdravov dotlačiť. Nezabúda však ani na individuálne požiadavky objednávajúceho a dáva priestor zaslaniu a následnému dotlačeniu vlastného textu, názvu firmy, prípadne loga. V prípade, že grafické spracovanie a celkovú úpravu textu nechcete ponechať na náhodu, firma Pamas ponúka možnosť zaslania náhľadu na korekciu mailom. Jednoduchou formou sa môžete podieľať na príprave finálnej podoby Vašej novoročenky.

Ešte stále váhate, pre ktorý vzor sa rozhodnúť? Využite bezplatné zaslanie vzoriek. Vzory uvidíte naživo a Vaše rozhodovanie bude jednoduchšie.

Formulár na zaslanie 3 bezplatných vzoriek, spolu s kompletnou ponukou vianočných a novoročných pozdravov firmy Pamas-Trenčín si môžete pozrieť na internetovej stránke http://www.vianocne-pozdravy.sk. Už teraz sa tešíme na Vaše objednávky a vzájomnú spoluprácu.

490-r179_res.jpg

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná pre všetkých už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.