Vianočné pozdravy a novoročenky firmy PAMAS

Aj keď vianočné sviatky sú pre mnohých z nás ešte v nedohľadne, je dobré, aby sme sa na záver pracovného roka pripravili už dnes.

Aj keď vianočné sviatky sú pre mnohých z nás ešte v nedohľadne, je dobré, aby sme sa na záver pracovného roka pripravili už dnes.

Momentálne žijeme v uponáhľanej dobe plnej zhonu a virtuálnych možností. Koniec roka je pre mnohých z nás veľmi náročné obdobie na naplánovanie všetkých úloh, ktoré chceme stihnúť. Práve záver kalendárneho roka a obdobie vianočných sviatkov je ten správny čas, kedy chceme svoju vďaku vyjadriť obchodným partnerom, priateľom a blízkym.

Snažíme si prácu čo najviac uľahčiť a práve hektický záver pracovného roka mnohých z nás prinúti siahnuť po nie celkom šťastnej forme zasielania novoročného blahoželania vo forme e-mailu alebo sms správy. Treba si však uvedomiť, že spolu so zmazaním správy sa stráca aj Vaša forma vyjadrenia vďaky.

Klasickým vianočným pozdravom sa nič nevyrovná a sú tou správnou formou vyjadrenia úcty, priazne a poďakovania obchodným partnerom. Firma Pamas-Trenčín má pre Vás pripravenú kolekciu vianočných a novoročných pozdravov. Výber a objednanie Vás časovo nezaťaží a ostatné za Vás vyrieši vysokokvalifikovaní tím grafikov a tlačiarov.

Firma s 20. ročnou tradíciou Vám prináša ponuku novoročeniek plnú nápadov a inovácií. Výber je skutočne široký a uspokojí aj najnáročnejšieho zákazníka. Pri tvorbe vianočných blahoželaní sú grafici inšpirovaní predovšetkým klasickými vianočnými motívami, akými sú napr. vianočný stromček, snehová vločka a zasnežená krajina. Pričom samotné prevedenie je od klasického až po moderné stvárnenie pozdravu. Pri ich výrobe tlačiari využívajú kombináciu slepotlače, ražby a stále populárnejšiu termografiu. Ide o špeciálnu tlač, ktorá vytvára 3D efekt.

Do Vašej pozornosti preto dávame pozdrav č. 607,

ktorý je termografiou potlačený. Snehovým vločkám, ktoré tvoria motív pozdravu termografia dodáva plasticitu a objem. Exkluzivitu všetkých vianočných pozdravov dotvárajú vysokokvalitné papiere popredných európskych výrobcov.

Široká kolekcia ponúka novoročné pozdravy kartičkové, otváracie, lepené z viacerých vrstiev papiera, doplnené o stužky, ručne viazané mašličky, laserom vyrezávané drevené vločky a stromčeky. Firma Pamas, ako jedna z mála, zasiela vianočné blahoželania v skompletovanom stave.

Pre samotného výrobcu je prvoradá spokojnosť zákazníka a preto ponúka široký výber textov, ktoré je možné do vianočných pozdravov dotlačiť. Nezabúda však ani na individuálne požiadavky objednávajúceho a dáva priestor zaslaniu a následnému dotlačeniu vlastného textu, názvu firmy, prípadne loga. V prípade, že grafické spracovanie a celkovú úpravu textu nechcete ponechať na náhodu, firma Pamas ponúka možnosť zaslania náhľadu na korekciu mailom. Jednoduchou formou sa môžete podieľať na príprave finálnej podoby Vašej novoročenky.

Ešte stále váhate, pre ktorý vzor sa rozhodnúť? Využite bezplatné zaslanie vzoriek. Vzory uvidíte naživo a Vaše rozhodovanie bude jednoduchšie.

Formulár na zaslanie 3 bezplatných vzoriek, spolu s kompletnou ponukou vianočných a novoročných pozdravov firmy Pamas-Trenčín si môžete pozrieť na internetovej stránke http://www.vianocne-pozdravy.sk. Už teraz sa tešíme na Vaše objednávky a vzájomnú spoluprácu.

490-r179_res.jpg

Spomaľovači internetu v mobile – 5 tipov ako s nimi zatočíte

Ušetriť čas vo svojom živote sa vám podarí aj zrýchlením činností, ktoré práve vykonávate.

Create your own map in a new museum

What would it look like if the powers that created our planet had modern computer technologies at their disposal?

Ako bojovať proti plesniam v interiéri

Príčinou vzniku plesní býva nadmerná vlhkosť stien, odkiaľ sa tam však nabrala? Bojovať proti nim môžete, až keď to zistíte.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.