Výhodnejší úver počas Európskeho týždňa podnikania

kliknite pre viac info o európskom týždni mspBRATISLAVA 30. septembra - Slovak Business Agency, v rámci tohtoročného Európskeho týždňa malého a stredného podnikania (SME Week), ponúka zvýhodnené mikropôžičky. Podnikatelia môžu získať od 29.9. do 31.10.2014 až 50 000 eur s 2 % úrokovým zvýhodnením a s možnosťou odkladu splátok istiny do 6 mesiacov od čerpania úveru.

Iniciatíva SME Week, ktorú koordinuje Európska komisia, propaguje podnikanie naprieč Európou v súlade s iniciatívou "Small Business Act" pre Európu. Cieľom je informovať verejnosť o podpore podnikania a zaujať myšlienkou podnikania čo najviac ľudí, najmä mladých. Zároveň aj prejaviť podnikateľom uznanie za ich príspevok k vytváraniu blahobytu, pracovných miest, inovácií a konkurencieschopnosti Európy.

V súvislosti s Európskym týždňom malého a stredného podnikania sa budú konať aj na Slovensku mnohé podujatia pre verejnosť, ktoré majú motivovať ľudí k podnikaniu.

Z podujatí vyberáme:

- Kooperačné podujatie počas veľtrhu MODDOM 2014, 16.10.2014 Expo Incheba, Bratislava
- Seminár Duševné vlastníctvo a jeho ohodnocovanie, 21.10.2014, Martin
- Seminár Podpora a financovanie inovácií na Slovensku, 28.10.2014, Košice
- Seminár na Podporu rodinných podnikov, 29.10.2014, Bratislava

Európsky týždeň malého a stredného podnikania na Slovensku koordinuje Slovak Business Agency, ktorá je súčasne členom Enterprise Europe Network - najväčšej medzinárodnej siete na podporu podnikania, inovácií a výskumu, ktorá prepája 4 kontinenty, 50 krajín a vyše 600 organizácií.

Viac informácií www.sbagency.sk

O SLOVAK BUSINESS AGENCY
Slovak Business Agency (do 28. februára 2014 NARMSP) predstavuje v SR kľúčovú a najstaršiu špecializovanú inštitúciu z hľadiska podpory MSP. Vznikla v roku 1993 spoločnou iniciatívou EÚ a vlády SR. Je to jedinečná platforma verejného a súkromného sektora. Zakladajúci členovia sú Ministerstvo hospodárstva SR, Združenie podnikateľov Slovenska, Slovenský živnostenský zväz.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.