Výhodnejší úver počas Európskeho týždňa podnikania

kliknite pre viac info o európskom týždni mspBRATISLAVA 30. septembra - Slovak Business Agency, v rámci tohtoročného Európskeho týždňa malého a stredného podnikania (SME Week), ponúka zvýhodnené mikropôžičky. Podnikatelia môžu získať od 29.9. do 31.10.2014 až 50 000 eur s 2 % úrokovým zvýhodnením a s možnosťou odkladu splátok istiny do 6 mesiacov od čerpania úveru.

Iniciatíva SME Week, ktorú koordinuje Európska komisia, propaguje podnikanie naprieč Európou v súlade s iniciatívou "Small Business Act" pre Európu. Cieľom je informovať verejnosť o podpore podnikania a zaujať myšlienkou podnikania čo najviac ľudí, najmä mladých. Zároveň aj prejaviť podnikateľom uznanie za ich príspevok k vytváraniu blahobytu, pracovných miest, inovácií a konkurencieschopnosti Európy.

V súvislosti s Európskym týždňom malého a stredného podnikania sa budú konať aj na Slovensku mnohé podujatia pre verejnosť, ktoré majú motivovať ľudí k podnikaniu.

Z podujatí vyberáme:

- Kooperačné podujatie počas veľtrhu MODDOM 2014, 16.10.2014 Expo Incheba, Bratislava
- Seminár Duševné vlastníctvo a jeho ohodnocovanie, 21.10.2014, Martin
- Seminár Podpora a financovanie inovácií na Slovensku, 28.10.2014, Košice
- Seminár na Podporu rodinných podnikov, 29.10.2014, Bratislava

Európsky týždeň malého a stredného podnikania na Slovensku koordinuje Slovak Business Agency, ktorá je súčasne členom Enterprise Europe Network - najväčšej medzinárodnej siete na podporu podnikania, inovácií a výskumu, ktorá prepája 4 kontinenty, 50 krajín a vyše 600 organizácií.

Viac informácií www.sbagency.sk

O SLOVAK BUSINESS AGENCY
Slovak Business Agency (do 28. februára 2014 NARMSP) predstavuje v SR kľúčovú a najstaršiu špecializovanú inštitúciu z hľadiska podpory MSP. Vznikla v roku 1993 spoločnou iniciatívou EÚ a vlády SR. Je to jedinečná platforma verejného a súkromného sektora. Zakladajúci členovia sú Ministerstvo hospodárstva SR, Združenie podnikateľov Slovenska, Slovenský živnostenský zväz.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.