Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Výhodnejší úver počas Európskeho týždňa podnikania

kliknite pre viac info o európskom týždni mspBRATISLAVA 30. septembra - Slovak Business Agency, v rámci tohtoročného Európskeho týždňa malého a stredného podnikania (SME Week), ponúka zvýhodnené mikropôžičky. Podnikatelia môžu získať od 29.9. do 31.10.2014 až 50 000 eur s 2 % úrokovým zvýhodnením a s možnosťou odkladu splátok istiny do 6 mesiacov od čerpania úveru.

Iniciatíva SME Week, ktorú koordinuje Európska komisia, propaguje podnikanie naprieč Európou v súlade s iniciatívou "Small Business Act" pre Európu. Cieľom je informovať verejnosť o podpore podnikania a zaujať myšlienkou podnikania čo najviac ľudí, najmä mladých. Zároveň aj prejaviť podnikateľom uznanie za ich príspevok k vytváraniu blahobytu, pracovných miest, inovácií a konkurencieschopnosti Európy.

V súvislosti s Európskym týždňom malého a stredného podnikania sa budú konať aj na Slovensku mnohé podujatia pre verejnosť, ktoré majú motivovať ľudí k podnikaniu.

Z podujatí vyberáme:

- Kooperačné podujatie počas veľtrhu MODDOM 2014, 16.10.2014 Expo Incheba, Bratislava
- Seminár Duševné vlastníctvo a jeho ohodnocovanie, 21.10.2014, Martin
- Seminár Podpora a financovanie inovácií na Slovensku, 28.10.2014, Košice
- Seminár na Podporu rodinných podnikov, 29.10.2014, Bratislava

Európsky týždeň malého a stredného podnikania na Slovensku koordinuje Slovak Business Agency, ktorá je súčasne členom Enterprise Europe Network - najväčšej medzinárodnej siete na podporu podnikania, inovácií a výskumu, ktorá prepája 4 kontinenty, 50 krajín a vyše 600 organizácií.

Viac informácií www.sbagency.sk

O SLOVAK BUSINESS AGENCY
Slovak Business Agency (do 28. februára 2014 NARMSP) predstavuje v SR kľúčovú a najstaršiu špecializovanú inštitúciu z hľadiska podpory MSP. Vznikla v roku 1993 spoločnou iniciatívou EÚ a vlády SR. Je to jedinečná platforma verejného a súkromného sektora. Zakladajúci členovia sú Ministerstvo hospodárstva SR, Združenie podnikateľov Slovenska, Slovenský živnostenský zväz.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.