V garsónke či v rodinnom dome? Prečítajte si, ako žijú úspešní

Rozšírený prieskum ČSOB o štýle a spôsobe bývania „Ako žijú úspešní“ odhalí, či žijete nad pomery v porovnaní so svojimi kolegami.

Nový, rozšírený prieskum ČSOB o štýle a spôsobe bývania Ako žijú úspešní odhalí, či žijete nad pomery v porovnaní so svojimi kolegami.

ČSOB otvorila dvere do domovov už viac ako 4000 úspešných Slovákov. Pridajte sa aj vy k respondentom prvého slovenského interaktívneho prieskumu, ktorý – s využitím dát z profesionálnej sociálnej siete LinkedIn – jednoducho a rýchlo vypracuje porovnanie, ako žijú Slováci, pohybujúci sa v rovnakom obore ako vy.

Bývajú vaši kolegovia stále u rodičov, či vo vlastnom? Túžia po interiéri s nádychom luxusu, alebo je im bližší útulný rustikálny štýl? Uprednostnili by samostatný šatník pred jacuzzi? Ako si predstavujú ideálny domov a na čo sú ochotní požičať si peniaze? Toto a omnoho viac zistíte z prieskumu Ako žijú úspešní.

Porovnajte sa s úspešnými! Teraz v aktualizovanej, rozšírenej verzii, obsahujúcej 13 otázok z oblasti bývania a hypoték. Zapojiť sa môže ktokoľvek, či už prostredníctvom svojho LinkedIn konta  alebo bez neho. Výhodou prieskumu je, že vôbec nemusíte čakať – len čo zadáte svoje odpovede, dozviete sa výsledok – okamžite a atraktívnou, prehľadnou formou personalizovanej infografiky.  Súhrnné výsledky v priamom prenose môžete sledovať tu.

Bývajte tak, ako túžite

Nesnívajte o lepšom, presťahujte sa do lepšieho! Vytvoriť si domov podľa svojich predstáv vám pomôže výhodný úver od ČSOB.

Požiadajte o hypotéku, teraz so 100 % zľavou z poplatku za spracovanie úveru, a navyše získate:

• výhodnú úrokovú sadzbu od 2,65 % p.a.,
  • schválenie úveru už do 24 hodín,
  • možnosť realizácie mimoriadnej splátky cez ČSOB SmartBanking každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny bez poplatku.

Ak chcete bývať podľa vašich predstáv a túžob, informujte sa o hypotéke od ČSOB – osobne v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.