Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

V garsónke či v rodinnom dome? Prečítajte si, ako žijú úspešní

Rozšírený prieskum ČSOB o štýle a spôsobe bývania „Ako žijú úspešní“ odhalí, či žijete nad pomery v porovnaní so svojimi kolegami.

Nový, rozšírený prieskum ČSOB o štýle a spôsobe bývania Ako žijú úspešní odhalí, či žijete nad pomery v porovnaní so svojimi kolegami.

ČSOB otvorila dvere do domovov už viac ako 4000 úspešných Slovákov. Pridajte sa aj vy k respondentom prvého slovenského interaktívneho prieskumu, ktorý – s využitím dát z profesionálnej sociálnej siete LinkedIn – jednoducho a rýchlo vypracuje porovnanie, ako žijú Slováci, pohybujúci sa v rovnakom obore ako vy.

Bývajú vaši kolegovia stále u rodičov, či vo vlastnom? Túžia po interiéri s nádychom luxusu, alebo je im bližší útulný rustikálny štýl? Uprednostnili by samostatný šatník pred jacuzzi? Ako si predstavujú ideálny domov a na čo sú ochotní požičať si peniaze? Toto a omnoho viac zistíte z prieskumu Ako žijú úspešní.

Porovnajte sa s úspešnými! Teraz v aktualizovanej, rozšírenej verzii, obsahujúcej 13 otázok z oblasti bývania a hypoték. Zapojiť sa môže ktokoľvek, či už prostredníctvom svojho LinkedIn konta  alebo bez neho. Výhodou prieskumu je, že vôbec nemusíte čakať – len čo zadáte svoje odpovede, dozviete sa výsledok – okamžite a atraktívnou, prehľadnou formou personalizovanej infografiky.  Súhrnné výsledky v priamom prenose môžete sledovať tu.

Bývajte tak, ako túžite

Nesnívajte o lepšom, presťahujte sa do lepšieho! Vytvoriť si domov podľa svojich predstáv vám pomôže výhodný úver od ČSOB.

Požiadajte o hypotéku, teraz so 100 % zľavou z poplatku za spracovanie úveru, a navyše získate:

• výhodnú úrokovú sadzbu od 2,65 % p.a.,
  • schválenie úveru už do 24 hodín,
  • možnosť realizácie mimoriadnej splátky cez ČSOB SmartBanking každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny bez poplatku.

Ak chcete bývať podľa vašich predstáv a túžob, informujte sa o hypotéke od ČSOB – osobne v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.