Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Rodinné nákupné centrum Bory Mall sa otvorí už 13. novembra

Otvorenie bude sprevádzať veľkolepý program, podujatia plné zábavy a vyše 180 obchodov s uvádzacími akciami.

Slávnostné otvorenie Bory Mall bude sprevádzať veľkolepý program. Pripravené sú podujatia plné zábavy a vyše 180 obchodov s uvádzacími akciami.

Otvorenie plné prekvapení

Už teraz sa obyvatelia Bratislavy i Záhoria môžu tešiť na viaceré novinky, ktoré nákupné centrum prinesie. Napríklad na predajňu Mango s kolekciou pre deti aj pre pánov. Dámy si budú môcť nakúpiť nové módne kúsky v Sinsay či Yamamay, ktoré mali svoje predajne doteraz len v zahraničí. Nezabudlo sa ani na našich najmenších. Detskú módu oživia fashion koncepty Brums či Mayoral a svoje prvé predajne na Slovensku otvorí aj LEGO či Skechers. Úplnou novinkou je aj koncept Kids Sport Academy, kde si deti budú môcť zacvičiť zábavnou formou pod vedením trénerov. Ďalšími novinkami budú špecializované predajne Digital Golf či Trapper.

Bory Mall sa zabaví naozaj celá rodina. Nákupné centrum ponúkne nielen dostatok miesta na hranie, napríklad v BUPPI – Detskom svete, ale aj vzdelávanie. V rámci mesta povolaní Mojemesto si budú môcť deti vyskúšať skutočné zamestnania.

Až štyri dni zábavy

Počas všetkých 4 dní otvorenia Bory Mall, od štvrtka 13.11. do nedele 16.11., sa môžu návštevníci tešiť nielen na veľkolepú hudobnú show, ale aj vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych, tanečných a záujmových skupín z okolia. Okrem toho sú pripravené rôzne súťaže o pekné ceny či programy pre deti. A samozrejme veľa darčekov.

Miesto na každý deň

Bory Mall ponúkne viac ako len shopping. Stane sa miestom pre každodennú návštevu a stretnutia či trávenie voľného času. Vďaka čistému a vzdušnému dizajnu i priestranným pasážam, sa v ňom návštevníci budú cítiť naozaj príjemne. Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu v záhrade s názvom Tornádo, ktorá je priamo v srdci centra. Bory Mall je aj praktickým miestom s množstvom služieb, ktoré využívame denne. Návšteva pošty, fitness centra Golem, bežný nákup v Bille či návšteva lekára v poliklinike ProCare. To všetko sa dá vyriešiť jednoducho priamo na mieste.  Veľkou výhodou je aj poloha pri diaľnici D2 a bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre. Na jar 2015 pribudne vonkajší Detský zábavný park aj moderný multiplex CINEMAX s 12 kinosálami a jedinečnou technológiou IMAX, ktorý obohatí centrum o večerný program.
foto-s-dietatom-r112_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.