Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Hľadáte spôsob ako zmeniť svoj život?

Máte pocit, že možností ako zmeniť svoj život prostredníctvom svojej práce je málo? Nie ste v tom sami. V záplave informácií si človek ťažšie vyberá pre seba najvhodnejšie možnosti. Projekty k ceste zmeny práce a života vám uľahčia rozhodovanie.

Už rok existuje projekt pre pomoc zamestnaným, ktorí chcú svoj život zmeniť

Národný projekt Ďalšie vzdelávanie a poradenstvo pre dospelých ako nástroj lepšej uplatniteľnosti na trhu práce prispieť k zvýšeniu účasti dospelých na ďalšom vzdelávaní, aby sme sa aspoň priblížili k tomu, čo je v štátoch EU bežnou praxou. Projekt sa zameriava na zamestnaných ľudí, ktorí chcú mať istotu, že dynamicky sa meniaci trh práce bude pre nich skôr výzvou ako hrozbou.

Poradenské centrá pre dospelých pomáhajú meniť život

Pre ľahšiu orientáciu v odbornom vzdelávaní Národný ústav celoživotného vzdelávania zriadil a prevádzkuje Poradenské centrá pre dospelých (PCD) v mestách jednotlivých regiónov  Slovenska.  PCD taktiež poskytuje informácie zamestnávateľom o vzdelávacích programoch ďalšieho vzdelávania. Služby PCD sú zadarmo! (viac na www.cvanu.sk)

„ Chcete byť lepší elektrikár, kuchár, zvárač, mechanik....... túžite zmeniť svoj pracovný život a skúsiť novú profesiu?

Projekt ponúka ďalšie odborné vzdelávanie v rôznych odvetviach: strojárstvo, automobilový priemysel, remeslá a služby, ťažba a úprava surovín, hutníctvo, poľnohospodárstvo, drevospracujúci priemysel, papierenský priemysel, stavebníctvo, elektrotechnika. (viac na www.registerdv.sk)

Získať novú kvalifikáciu alebo nechať si uznať svoje vedomosti, zručnosti a spôsobilosti získané „životom“ môže každému priniesť nielen sebadôveru, ale aj podstatne lepšie uplatnenie sa na trhu práce. Pomôžeme vám.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.