Mobily včera a dnes – nezmeškajte jedinečnú výstavu v Poluse!

Už vo štvrtok 23.októbra otvára Digipoint v Poluse v spolupráci s webovým portálom MobilMania.sk jedinečnú výstavu, ktorá ponúkne širokej verejnosti pútavý prierez históriou mobilov.

Nestačíte sledovať rýchlo sa meniace trendy v oblasti mobilných telefónov? Zastavte sa a obzrite sa dozadu. Bez „tehál“ by neboli ani smartfóny!

Už budúci štvrtok 23. októbra otvára Digipoint v Poluse v spolupráci s webovým portálom MobilMania.sk a Múzeom mobilov jedinečnú výstavu, ktorá ponúkne širokej verejnosti pútavý prierez históriou jedného z najrozšírenejších technologických výdobytkov modernej doby.  Projekt odštartuje o 18.00 panelovou diskusiou. Peter “Rusnak” Chomanič porozpráva o histórii mobilných telefónov a predstaví najzaujímavejšie modely zo svojej súkromnej zbierky. Zástupca šéfredaktora MobilMania.sk Ján Trangel spraví prierez míľnikmi v histórii mobilov a načrtne aj možnú budúcnosť."

digipoint-obrazok-miesta2-r137_res.jpg

Od 24. do 29. októbra si môžete pozrieť výstavu raritných kúskov Múzea mobilov Petra “Rusnaka” Chomaniča, kde nájdete viaceré „kultové“ modely: banán z Matrixu Nokia 8110, jeden z prvých smartfónov Ericsson R380, dizajnérsky bláznivé Xelibri, „kufríkové“ telefóny so slúchadlom na šnúre a mnohé iné...

mm2-r911_res.jpgAk vás zaujmú technické či dizajnové aspekty niektorého z exponátov, autor zbierky denne od 17:00 do 19:00 odpovie na vaše otázky a v špeciálnom stánku s vami budú diskutovať redaktori MobilMania.sk.

digipoint-logo1-r116_res.jpgDIGIPOINT je unikátny projekt, ktorý od začiatku roka 2014 funguje v spolupráci so spoločnosťou Microsoft  priamo v nákupnom centre Polus.   „Polus City Center je prvé  nákupné centrum na Slovensku, ktoré takúto službu ponúka pre svojich návštevníkov. Sme hrdí na to, že Polus ide s dobou a neustále prináša inovácie v poskytovaní služieb“  uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center.

Kompletný prehľad DIGIPOINT akcií pre študentov, technických „geekov“, seniorov, deti i zdravotne postihnutých nájdete na www.digipoint.sk

Viac informácií o výstave nájdete aj na:  www.mobilmania.sk, www.polus.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.