Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Hypotéky sú ešte výhodnejšie - ponúkajú úrok 2,0 % pre každého

Úrokovú sadzbu na Hypotéke s dobou fixácie 3 roky Prima banka znížila z pôvodných 2,5 % na aktuálnu sadzbu 2,0 % ročne.

Prima banka, ktorá je už druhý rok najrýchlejšie rastúcou bankou na trhu hypoték, priniesla v závere roka ešte výhodnejšie hypotéky. Sadzbu na Hypotéke s 3-ročnou dobou fixácie znížila na 2,0 % pre každého. Aj naďalej je tak jedinou bankou, ktorá na svojich hypotékach poskytuje každému jednému klientovi jednotnú úrokovú sadzbu bez akýchkoľvek dodatočných podmienok.

Úrokovú sadzbu na Hypotéke s dobou fixácie 3 roky Prima banka znížila z pôvodných 2,5 % na aktuálnu sadzbu 2,0 % ročne. Ide o mimoriadnu ponuku, ktorá platí pre všetky Hypotéky schválené v období od 20. 10. 2014 do 31. 12. 2014. Túto úrokovú sadzbu aj naďalej ako jediná banka na trhu poskytuje skutočne každému – bez akýchkoľvek dodatočných podmienok a naviazaní na iné produkty a služby, teda bez podmienok ako výška úveru, poistenie, otvorenie účtu, výška príjmu,  či zasielanie príjmu na účet.

Banka sa pre tento krok rozhodla v období, kedy sa síce banky predbiehajú v marketingových ponukách hypoték so sadzbami pod úrovňou troch percent, no klienti si od nich v skutočnosti odnášajú hypotéky s výrazne vyššími úrokmi. Priemerná sadzba, za ktorú si Slováci brali na konci leta nové hypotéky totiž bola na úrovni 3,13 % p.a. a potvrdzuje, že hypotéky sú momentálne historicky najvýhodnejšie – ale nie pre každého.

Prima banka aktívne vstúpila na trh hypoték a ich refinancovania začiatkom roku 2013, kedy predstavila ponuku výhodnej a jednotnej úrokovej sadzby pre každého a zároveň priniesla najjednoduchší a najrýchlejší proces refinancovania hypoték na trhu. Práve transparentnosť, výhodnosť a jednoduchosť sa takmer okamžite podpísali pod rekordný rast portfólia hypoték a Prima banka tak s medziročným 50%-ným rastom portfólia hypoték už druhý rok rastie najrýchlejšie na trhu.

Získajte viac informácií o výhodných hypotékach!

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.