Nedeľa, 13. jún, 2021 | Meniny má AntonKrížovkyKrížovky

Hypotéky sú ešte výhodnejšie - ponúkajú úrok 2,0 % pre každého

Úrokovú sadzbu na Hypotéke s dobou fixácie 3 roky Prima banka znížila z pôvodných 2,5 % na aktuálnu sadzbu 2,0 % ročne.

Prima banka, ktorá je už druhý rok najrýchlejšie rastúcou bankou na trhu hypoték, priniesla v závere roka ešte výhodnejšie hypotéky. Sadzbu na Hypotéke s 3-ročnou dobou fixácie znížila na 2,0 % pre každého. Aj naďalej je tak jedinou bankou, ktorá na svojich hypotékach poskytuje každému jednému klientovi jednotnú úrokovú sadzbu bez akýchkoľvek dodatočných podmienok.

Úrokovú sadzbu na Hypotéke s dobou fixácie 3 roky Prima banka znížila z pôvodných 2,5 % na aktuálnu sadzbu 2,0 % ročne. Ide o mimoriadnu ponuku, ktorá platí pre všetky Hypotéky schválené v období od 20. 10. 2014 do 31. 12. 2014. Túto úrokovú sadzbu aj naďalej ako jediná banka na trhu poskytuje skutočne každému – bez akýchkoľvek dodatočných podmienok a naviazaní na iné produkty a služby, teda bez podmienok ako výška úveru, poistenie, otvorenie účtu, výška príjmu,  či zasielanie príjmu na účet.

Banka sa pre tento krok rozhodla v období, kedy sa síce banky predbiehajú v marketingových ponukách hypoték so sadzbami pod úrovňou troch percent, no klienti si od nich v skutočnosti odnášajú hypotéky s výrazne vyššími úrokmi. Priemerná sadzba, za ktorú si Slováci brali na konci leta nové hypotéky totiž bola na úrovni 3,13 % p.a. a potvrdzuje, že hypotéky sú momentálne historicky najvýhodnejšie – ale nie pre každého.

Prima banka aktívne vstúpila na trh hypoték a ich refinancovania začiatkom roku 2013, kedy predstavila ponuku výhodnej a jednotnej úrokovej sadzby pre každého a zároveň priniesla najjednoduchší a najrýchlejší proces refinancovania hypoték na trhu. Práve transparentnosť, výhodnosť a jednoduchosť sa takmer okamžite podpísali pod rekordný rast portfólia hypoték a Prima banka tak s medziročným 50%-ným rastom portfólia hypoték už druhý rok rastie najrýchlejšie na trhu.

Získajte viac informácií o výhodných hypotékach!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zbavte vašu pečeň nežiadúcich látok, detoxikujte a regenerujte ju!

52m

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún